Opbevaring og arkivering

Opbevaring og arkivering

I denne kategori finder du alt indenfor arkivering og opbevaring. Vi har et stort udvalg af mapper, brevordnere, arkivbokse, registre og faneblade, plastlommer m.m. Få styr på dine løse ark, bonner, vigtige dokumenter og mapper. 

Arkivering og opbevaring

Her på siden kan du finde alt hvad du har brug for indenfor arkivering og opbevaring af dokumenter til dit kontor, i virksomheden eller til dit kontor derhjemme. Hos MERservice har arkivbokse til dine dokumenter der skal gemmes væk, men ikke smides ud. Ydermere har vi Brevbakker, tidsskriftholdere og brevholdere til organisering af diverse dokumenter der skal være let tilgængelige på skrivebordet, så det samtidigt også ser pænt og ryddeligt ud.

Brevordnere, ringbind og mapper i både plast og pap er en nødvendighed i både virksomheden og i hjemmet til at holde styr på alle de vigtige papirer og fakturaer. Disse kan fås i flere farver og størrelser alt efter dit eller virksomhedens behov. Mangler du plastlommer, charteks, registre og faneblade finder du også dem på siden her. Dit nye og ryddelige skrivebord er kun få klik væk. Har du brug for hjælp, så tag gerne kontakt til os, så hjælper vi dig hurtigt videre.