Mapper

Her finder du alt indenfor mapper. Lige fra elastikmapper i pap, til kuvertmapper og arkiveringsmapper. 


Mapper til kontor og hobby

Selvom verdenen er blevet mere digital og børn kun har en computer med i skoletasken, kan der stadig være brug for opbevaring af udskrevne info på papir. MERservice har elastikmapper i pap i flere forskellige farver, som er gode til skolebrug til at holde styr på diverse papir og noter eller til hobbybrug til at opbevare færdige kunsttryk i. Skal du bruge arkiveringsmapper i plast til en god pris, fås de også på vores webshop. De er perfekte til opbevaring af løse ark til skolebrug, hobby eller på kontoret. De findes også i forskellige farver. Kuvertmapper til opbevaring af billeder, vigtige dokumenter, penge, og meget andet har vi i både A4 og A5. Kuvertmapper til ringbind i transparent sælger vi også til gode priser.

Mapper i forskellige størrelser

  • Vores mest solgte mappestørrelse er A4, der passer de fleste papirer og dokumenter. De fleste papirer er29,7 cm x 21 cm eller 297 x 210 mm. 
  • Vi har også små A5 mapper, som passer til papirark på 148 x 210 mm. 
  • Har du en plakat eller stort billede har vi også A3 mapper der svarer til 297 x 420 mm.

Mapper til forskellige formål

Alt efter om du har brug for opbevaring af arbejdsdokumenter eller hobby artikler, så er der forskellige mapper du kan vælge, der passer lige til dit formål.

- Tilbudsmapper er en klassisk mappe der bruges både på kontorer og til hjemmets dokumenter. Det gode ved denne mappe er at den har en gennemsigtig forside og en farvet bagside. Dvs at du selv kan bestemme forsidens design. Denne mappe findes i forskellige farver.

- Kuvertmappen er rigtig god til hobby brug, da den kan bruges til at opbevare færdige kunsttryk, billeder mm. Den semitransparente udgave gør mappens udtryk spændende og det er let at se hvilken slags tryk der er i mappen. Kuvertmappen er også god til at tranportere dine billeder i, da den kan lukkes helt til med knap. Mappen er rummelig og af plastic, så den kan holde til at opbevare lommeregner, linealer mm.

- Elastikmappen giver et mere naturligt look, da den er i pap. Elastikmappen er god og billig løsning på opbevaring af dine dokumenter og papirer. Mappen er fleksibel og kan indeholde f papirer til en større bunke papir. 

Har du brug for råd og vejledning omkring opbevaring og arkivering så skriv til kontakt@merservice.dk