Kontormøbler

Her finder du alt indenfor kontormøbler. Lige fra kontorstole, stumtjenere, vægure og lamper, m.m. 

Komfort i gode Kontormøbler 

Her på siden finder du alt inden for kontormøbler og tilbehør til kontoret. Vi har alt fra kontorstole, til lamper og stoleunderlag. Hos MERservice har vi et stort udvalg af møbler til kontoret, hvad enten det er kontorstole, stoleunderlag, stumtjenere, lamper eller vægure, så finder du det her hos os. Når du skal finde møbler til kontoret er det vigtigt at du både sidder ordentligt og at rummet er belyst rigtigt, så du ikke skader hverken krop eller øjne.

Kontorstole til kontor og hjem

Det er vigtigt at passe på din ryg, den skal bære dig hele livet. I dag har mange et stillesiddende arbejde, enten på kontor eller på hjemmearbejdsplads. Udover at det belaster ryggen, falder koncentration og hukommelse ved at sidde stille for længe på kontorstolen. Så giv hjernen lidt luft og let dig fra kontorstolen. Her er 3 tips til at få lidt bevægelse ind i kontoret.

1. Gå en omvej for at hente kaffe

2. Aktive pauser i løbet af dagen, det kunne være gå-møder i stedet for at sidde i møde.

3. Gå rundt når du taler i telefon

Men når du så sidder, så sørg for at sidde godt på kontoret, i hjemmet eller i gamerstolen.

Beskyt gulvet med stoleunderlag

Et stoleunderlag er perfekt til dig, der gerne vil beskytte dit gulv, så det ikke bliver fyldt med ridser fra kontorstolen, når du triller frem og tilbage. Hvis der er noget du står mangler til kontoret, kan vi hurtigt skaffe det hjem til en god pris. Så tag endelig kontakt til os, hvis der er noget du er i tvivl om eller der er noget du står og mangler, så vi hurtigt og simpelt kan få bestilt det til dig.