Elastikker

Her finder du alt indenfor gummibånd og elastikker. Vi har de velkendte køkkenelastikker som bruges til det meste. Skal det være stærkere elastikker, har vi gummibånd til at bundte varer som papir, blomster og papkasser m.m.


Gummibånd og elastikker

Skal du bruge elastikker til gode priser, så har MERservice et fint udvalg. Vi har de velkendte køkkenelastikker som bruges til det meste. Skal det være stærkere elastikker, har vi gummibånd til at bundte varer som papir, blomster og papkasser m.m. Elastikkerne findes i flere størrelser og kan bruges lige præcis efter dit behov.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder gummibånd og elastikker. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.