Papkasser

Her finder du alt indenfor papkasser og gavekurve. Papkasserne kan fås i flere størrelser og til forskellige priser. Papkasserne er også ideelle til opbevaring af sager på arbejdspladsen.

Papkasser til Private og Erhverv

Til forsendelse af produkter eller varer, er det en god ide at bruge en papkasse til forsendelse. Papkasserne kan fås i flere størrelser og til forskellige priser. Papkasserne er også ideelle til opbevaring af sager på arbejdspladsen.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder papkasser i forskellige størrelser. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.