Servietter

Her finder du alt indenfor servietter. Vi har servietter i forskellige størrelse, farver og kvaliteter. 

Servietter til alle årets fester

Servietter er en vigtig del af enhver borddækning, der tilføjer både hygge, elegance til enhver begivenhed. Uanset om du planlægger en stor festlig begivenhed eller blot ønsker at tilføre et strejf af design til dine daglige måltider, så har vi servietterne du skal bruge. Vi har et stort udvalg af farver og størrelser der passer til enhver fest om det er konfirmation, påskefrokost eller bryllup.

Skab festen med duge og servietter

Når du har matchende duge og servietter, giver det en gennemført bordækning, der byder dine gæster velkommen til årets fest. Med vores udvalg af af duge og servietter kan du nemt skabe en sammenhængende og stilfuld borddækning, der imponerer dine gæster og skaber en hyggelig atmosfære.

Fold servietter for ekstra elegance

Man kan skabe et flot visuelt udtryk ved at tilføje foldede servietter til din borddækning. Uanset om det er en enkel servietfoldning eller en mere avanceret teknik, så kan foldede servietter hjælpe til at gøre din borddækning til et kunstværk, der gør indtryk på dine gæster.

MERservice har servietter i høj kvalitet og billigere servietter til hverdagsbrug. Uanset om du er restauratør eller privatperson, der ønsker det bedste til bordet, kan du være sikker på at vores servietter lever op til dine forventninger.

Tilføj en festlig stemning til din næste begivenhed eller skab en smuk og indbydende borddækning til dine daglige måltider med vores servietter. Find inspiration til borddækning på vores instagram og facebookside

Vi udvider vores bolig sortiment løbende

Vi finder løbende nye mærker til webshoppen, så du kan få opgraderet din bolig. Vi er altid på udkig efter boligartikler der er funktionelt, holdbart og lavet i et æstetisk design, der gør boligindretningen meget flottere og brugbar. Bliv inspireret af danske og udenlandske designere her på siden. Eller klik ind på vores instagram side hvis du vil se hvad og hvordan du kan bruge vores bolig produkter.

Har du et forslag til hvad vi mangler i vores bolig sortiment, så skriv til os på kontak@merservice.dk. Vi er altid på udkig efter nye produkter til boligindretningen, der både har et flot design men også er brugbart i hverdagen.