Emballage

Her finder du produkter indenfor forsendelse og emballage, såsom bobleplast, bobleplast, kuverter, følgeseddellommer og meget andet. 

Køb emballage online

Hos MERservice finder du et stort udvalg af forskelligt emballage og tilbehør til forsendelse. Om du mangler papkasser, paprør, bobleplast eller kuverter, så finder du et bredt udvalg emballage i højeste kvalitet. Hos MERservice finder du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som kan levere emballage til forsendelse til netop dig eller din virksomhed.

Vi er specialister inden for emballage og diverse tilbehør, hvilket du får stor glæde af. Vores ekspertise afspejler sig nemlig i vores vareudvalg, hvor vi sælger en lang række forskellige produkter, som fås i forskellige dimensioner og mål. Alle vores emballagevarer er i højeste kvalitet, så du sikkert og nemt kan sende din virksomheds produkter eller lignende.

Emballage til sikker indpakning af varer

Hos MERservice leverer vi emballage til forsendelser til både virksomheder og private, der ønsker at benytte sig af sikker emballage. Om du ejer en webshop eller blot sender mange pakker i løbet af et år, så er vi hos MERservice din optimale samarbejdspartner. Vi leverer allerede emballage til mange virksomheder og private, hvor vi har fået stort indsigt i, hvilke produkter der passer bedst til de forskellige typer af forsendelser.

Vi sælger alt fra følgeseddellommer, lynlåsposer og pakketape til andre varer som strækfilm og tapedispensere. I vores webshop finder du produkter i højeste kvalitet, som sikrer dig en sikker indpakning af netop dine produkter. Om du skal sende skrøbelige varer eller andre produkter, som kræver en sikker indpakning, så har vi et stort udvalg af både bobleplast og bølgepap. På den måde sikrer du, at dine pakker kan holde til lidt af hvert.

Optimér din virksomheds emballage

Hos MERservice finder du også et stort udvalg af produkter, som kan gøre din hverdag en del nemmere, hvis du ofte skal pakke forskellige varer eller lignende ind. Med alt fra strækfilmdispensere og tapedispensere til stærke elastikker og bobleplast kuverter finder du en lang række emballageprodukter, som kan bidrage positivt til dig og dine ansattes arbejdsdag.

Emballage til erhvervsdrivende og private

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder boblekuverter og boblefolie. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.