Papir og blokke

Mangler du papir til printeren eller sjovt og farverigt karton til juleklip, så kan du finde det lige her. MERservice har mange produkter inden for papir og blokke. Her på siden finder du blandt andet kalendere, blokke, bonruller, kopipapir, karton, pap, notesbøger og post-it notesbøger.

Papirvarer til kontor og hjem

Mangler du papir til printeren eller sjovt og farverigt karton til juleklip, så kan du finde det lige her. MERservice har alverdens materialer inden for papir og blokke. Her på siden finder du blandt andet kalendere, blokke, bonruller, kopipapir, karton, pap, notesbøger og post-it notesbøger. Vi har også en række kalendere til planlægningen af hele dit kommende år, såvel som post-it notes til brainstorming eller huskeseddel. Mangler du notesblokke til arbejdet eller bonruller til jeres kasse, så finder i det lige her. 

Alt i papir og blokke

Det kan være du står og mangler en personlig eller arbejdskalender, eller at jeres printer derhjemme er gået tør for papir. Hos MERservice har vi lige det du står og mangler af kontorartikler. Vi har karton i mange forskellige farver, hvad end du skal gøre klar til juleklip eller lave en fin planche. Hos os får du mulighed for at dykke ned i et stort udvalg af papir, blokke, kalendere og notesbøger. Vi har mange forskellige slags papir og blokke, så der er noget for enhver smag. Om det er til skole, studie, arbejde, eller privat brug, så er vi sikre på at du finder lige det du står og mangler her hos os.

Organisering og notering til alle behov

Vi har mange redskaber og muligheder for at systematisere din hverdag eller arbejdsdag. Er du en virksomhed og mangler blanketter og bogføringspapirer, så kan du finde alt fra dagssedler til udgiftsbilag her på siden. Så kan der komme styr på bogføringen. Hos os finder du mange forskellige post-it notes i forskellige farver.
Post-it notes er perfekte til brainstorming i skolen eller på arbejdet, men er også utroligt hjælpsomme i hjemmet. Post-it notes er gode til at viderebringe den lille besked, så man altid husker at ringe tilbage til en kunde, eller husker at købe mælk og smør.
Det kan være utroligt frustrerende at have 5-6 forskellige kalendere på internettet, derfor er der mange der faktisk vælger at have en fysisk kalender, til både at organisere ens begivenheder, men også laver to-do lister til hver dag, så man optimere ens effektivitet og får mere ud af dagen.

Vi har meget mere

Hos MERservice har vi meget andet end bare papir og blokke. Vi har alt i kontorartikler, både til hjemmet og til arbejdet. Har du spørgsmål eller kan du ikke finde den ting du leder efter, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Ellers kan du med fordel benytte dig af søgefunktionen her på siden. Slå dig løs i vores store kontorartikel univers.