Tavler og kalender

Her finder du alt indenfor tavler og kalendere. Vi har et udvalg af whiteboard tavler, whiteboard tuscher, samt magneter m.m. 

Tavler til undervisning

Står du og mangler et whiteboard og tuscher til at fremvise alle dine gode idéer, eller bare til at holde kalender over alle de ting du skal nå. Så finder du her på siden whiteboards, afviskere, whiteboard tuscher, magneter og tegnestifter. Lige meget hvem du er, er det altid rart at have et whiteboard til at kunne visualisere sine planer eller idéer på. 

Hos MERservice finder du også whiteboard tuscher i forskellige farver. Tuscherne skriver tydeligt og kan let afviskes af whiteboardet igen. Her på siden kan du også finde magneter, som kan bruges på enten whiteboardet, køleskabet, eller et andet sted på kontoret eller i hjemmet. Med disse kan du let ophænge papirer, billeder og så videre. Mangler du tegnestifter til din opslagstavle, så finder du også det, her på siden. Er der noget du ikke ser her på siden, men som du mangler til kontoret, så kontakt os gerne. Vi vil hellere end gerne se om vi kan skaffe det til dig, så du kan komme videre med at arbejde produktivt.