Opbevaring

Indenfor opbevaring har MERservice blandt andet mange af Hachiman-Kasei produkter, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. 

Hachiman-Kasei er et japansk mærke, der laver et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjem og have. Hachiman-Kasei er en familievirksomhed, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af Hachiman-Kasei opbevaringskasser. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, til bilen, til indkøb, i haven.

Opbevaringskasser med låg

Et populært produkt indenfor opbevaringskasser er Omnioutil spandene der er lavet af 100 % genanvendt plast fri for giftige stoffer og er fødevaregodkendt i Japan. Spandene er med låg og kan bruges både som opbevaring og som skammel, kan bære op til 150 kg. De er rummelige, da de kan indeholde op til 20 L. Da spandene er lavet af plastic, kan de bruges både indendørs og udendørs. Det sidste touch er at opbevaringsspandene er lavet i mange forskellige farver der kan kombineres.

Spande til have opbevaring

Omnioutil spandene er også designet til at kunne bruges i haven, til opbevaring af handsker, redskaber eller til at samle æbler i. I spandens hank er der et huk der passer til haveslangen, så du kan sætte den fast, når du fylder spanden med vand. Du kan putte dine haveredskaber i spanden og tage med i haven og derefter bruge den som skammel når du skal luge i bedene.

Kurve til opbevaring

Det er altid dejligt at finde et produkt der har flere anvendelsesmuligheder. Hachiman-Kasei Cestino kurve kan bruges til opbevaring i hjemmet, bilen, båden mm. De er utrolig dekorative og kan derfor også stå fremme. Du kan tilkøbe låg til kurve og bruge dem som en picnic kurv, hvor du kan bruge låget som bord.

3 tips til organisering/opbevaring i hjemmet

  • Start et sted – for at kunne overskue organiseringen, så tag et område ad gangen. Det kan være du skal starte i rodeskuffen i baggangen, som de fleste bruger til opbevaring af alt. og derefter bevæge dig videre ud i rummet. Og del det gerne ud over nogle dage du kan overskue det område du er i gang med. Hold evt. motivationen ved at sige i denne måned vil jeg fokusere på baggangen for at få plads til familiens sko og frakker.
  • Sorter dine ting – læg fx alle ting fra rodeskuffen ud så du kan se dem og begynd med at vælge de ting fra du ikke har brug for længere. Det du har tilbage skulle gerne være det du ikke kan undvære. Vær kritisk og ærlig over for dig selv, hvornår har jeg haft brug for denne nøglering sidst. Vidste du overhovedet den lå i skuffen? Hvis ikke, ja så har du nok ikke brug for den.
  • Giv hver ting et sted/funktion – Det du beholder skal have et sted hvor tingene udfylder sin funktion. Så der skal måske investeres i opbevaringskasser eller kurve til obevaring. På den måde kan du sætte dem hvor du skal bruge dem.