Omnioutil

I denne kategori finder du Omnioutil opbevaringskurve. Kurvene er fra det japanske mærke Hachiman-Kasei, som har lavet et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjemmet. Spandene er med låg og hank, så de er nemme at transportere rundt med. Kun fantasien sætter grænser for brugen. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, i bilen på farten, til indkøb, i haven, eller på kontoret. 


Omnioutil opbevaring til hjemmet

Omnioutil spande er fra det japanske mærke Hachiman-Kasei, som har lavet et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjemmet. Spandene er med låg og hank, så de er nemme at transportere rundt med. Kun fantasien sætter grænser for brugen. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, i bilen på farten, til indkøb, i haven, eller på kontoret. 

Hachiman-Kasei er et japansk mærke, der laver et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjem og have. Hachiman-Kasei er en familievirksomhed, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af Hachiman-Kasei opbevaringskasser. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, til bilen, til indkøb, i haven.

Opbevaringskasser med låg

Et populært produkt indenfor opbevaringskasser er Omnioutil spandene der er lavet af 100 % genanvendt plast fri for giftige stoffer og er fødevaregodkendt i Japan. Spandene er med låg og kan bruges både som opbevaring og som skammel, kan bære op til 150 kg. De er rummelige, da de kan indeholde op til 20 L. Da spandene er lavet af plastic, kan de bruges både indendørs og udendørs. Det sidste touch er at opbevaringsspandene er lavet i mange forskellige farver der kan kombineres.

Spande til have opbevaring

Omnioutil spandene er også designet til at kunne bruges i haven, til opbevaring af handsker, redskaber eller til at samle æbler i. I spandens hank er der et huk der passer til haveslangen, så du kan sætte den fast, når du fylder spanden med vand. Du kan putte dine haveredskaber i spanden og tage med i haven og derefter bruge den som skammel når du skal luge i bedene.

Kurve til opbevaring

Det er altid dejligt at finde et produkt der har flere anvendelsesmuligheder. Hachiman-Kasei Cestino kurve kan bruges til opbevaring i hjemmet, bilen, båden mm. De er utrolig dekorative og kan derfor også stå fremme. Du kan tilkøbe låg til kurve og bruge dem som en picnic kurv, hvor du kan bruge låget som bord.