Skriveredskaber

Her finder du alt indenfor skriveredskaber til kontor og fritid. Vi har et stort udvalg af blyanter, kuglepenne, overstregningstuscher, viskelæder, posca tuscher m.m.

Skriveredskaber til arbejde og fritid

MERservice har alt til kontoret. Hos os finder du alt hvad du skal bruge når det drejer sig om skriveredskaber. Vi tilbyder hos tuscher, blyanter, overstregningstuscher, korrektionsredskaber, viskelæder, kuglepenne mm. så du altid har noget at skrive med når du sidder på kontoret. .

Hos MERservice finder du blyanter og kuglepenne af høj kvalitet, så hvad end du skal bruge dem til at underskrive kontrakter eller laver kryds og tværs, så svigter de aldrig. Endvidere har vi nogle utroligt gode overstregningstuscher, så du kan vise dine kunder, kollegaer, eller medstuderende hvilke ting der er vigtige i en tekst. Har du brug for at slette det du lige har skrevet, så tvivl ikke. Her hos MERservice har vi nogle fantastiske korrektionsredskaber til både kuglepen og blyant. Så hvad enten du står og mangler viskelædere eller rettelak, så finder du det her på siden. Er der noget du mangler eller gerne vil have, så tag gerne kontakt til os, så finder vi lige præcis det du står og mangler.  

Stort udvalg af Tusher

Man kan bruge tuscher til mange formål. Selvom verden er blevet mere digital, kan tuscher stadig bruges på jobbet til møder, butiksskilte eller undervisning. I fritiden er der utallige muligheder til at udtrykke sig kreativt med tuscher. Vi har her fremhævet tre af vores mest populære produkter.

Wera tuscher findes både som non permanent og permanente. Den non permanente er en Chalk marker som kan hæfte på tavler, vinduer og whiteboards. Denne marker kan nemt fjernes igen med varmt vand og er derfor ideel til fx en info tavle eller butiksvinduer. Fås i flere størrelser så du kan variere din tekst.

Posca tuscher er et populært tegneredskab, fordi det er akrylmaling på tusch. ? Posca er vandbaseret akryl tuscher, tusser med maling. Når farven er tør er den permanent, bliver dog udvasket over tid hvis udsat for vind og vejr. Tuschen er smart fordi du kan male med akryl uden at skulle have malebøtter stående fremme. Malingen er i tuschen. Vi har også et billigere alternativ til posca tuscher, nemlig plus tuscher. Det er to ens produkter, dog er plus tuscher mere flydende, så skal du male med de små børnebørn er posca nok det bedste valg. Både Posca og plustuscher findes i flere farver og størrelser.

Penol er den klassiske permanente marker, der findes i flere størrelser og farver. Penol marker er alkoholbaseret permanent blæk og er den første med svanemærkede permanente markere på markedet.

Forskellen på permanent og non permante markere:

  • Non permanente markere kan vaskes af igen
  • Permanente markere er vandfaste, dvs når blækket er tørt kan du ikke fjerne det igen, derfor skal du ikke bruge permanente markere på tavler eller vinduer

2 kreative aktiviteter med skriveredskaber

  • Male på sten med poscatuscher, se viceo på vores instagram side
  • Laminerede uroer: Åbn lamineringslommen og tegn på den indvendige side af lamineringslommen. Lad tuschen tørre og laminer lommen. Klip derefter lommen ud i ønsket form. Klip huller med hullemaskine og hæng op med snor