Papir og dispensere

Her finder du aftørringsprodukter til såvel køkken og toilet, som til værksted og produktion. Vi fører Katrin, Tork, PaperNet og Pristine.

Hos MERservice.dk finder du alt, hvad du skal bruge inden for papiraftørring. Vi har alt fra papirhåndklæder, dispensere og køkkenruller til toiletpapir og centerruller. Du behøver derfor kun lede et sted, hvis du eller din virksomhed mangler produkter til papiraftøring. Vi leverer derfor komplette løsninger til virksomheder eller private, som har brug for papiraftørring og dertilhørende tilbehør. 

Papirhåndklæder

Vi har et stort udvalg af forskellige papirhåndklæder, som er et godt alternativ til almindelige håndklæder, der tit skal udskiftes og er mindre hygiejniske end håndklædeark af papir. Vi har blandt andet håndklædeark fra Tork, Pristine, Care Ness og Katrin. Vores papirhåndklæder fås i både ét lag eller flere lag, og du finder både håndklæderuller eller håndklædeark.

Dispensere

Mangler du en dispenser til aftørringspapir, har vi hos MERservice.dk et udvalg af forskellige dispensere passende til forskellige papirstyper. Om du har brug for en dispenser til håndklædeark eller centerruller, så finder du et udvalg af dispensere fra mærker som Katrin og Tork, som både er praktiske og kommer i et stilrent design.

Toiletpapir

Hos MERservice.dk finder du også et stort udvalg af toiletpapir, som varierer i både kvalitet, pris og type. Om du har brug for 1 lags toiletpapir eller luksusudgaven i 3 lag, finder du toiletpapir passende til dine eller din virksomheds behov. Vi forhandler toiletpapir fra mærker som Tork, Papernet, Katrin og Care Ness. Om du ønsker almindeligt toiletpapir eller ønsker større ruller, så finder du, hos os, toiletpapir til ethvert behov. 

Køkkenruller

Køkkenruller er uundværlige både i hjemmet og i kantinen på jobbet. Derfor har vi også et mindre udvalg af forskellige køkkenruller fra Lambi og Pristine, der begge leverer køkkenruller i højeste kvalitet. Om du skal købe køkkenruller til arbejdspladsen eller hjemmet, kan du med fordel benytte dig af vores udvalg og spare penge. 

Centerruller

Vi har også et stort udvalg af centerruller fra mærker som Tork, Papernet og BulkySoft. Om du skal bruge centerruller til værkstedet, kontoret eller hjemmet, så finder du hos os et produkt, der matcher netop dine behov. Vores centerruller kommer i forskellige tykkelser, da vi både har centerruller i 1 lag og 2 lag. Den blå 2 lags centerrulle er velegnet til værkstedet, hvor der er bedre sugeevne end normalt. 


Ønsker du yderligere information?

Har du spørgsmål til vores forskellige produkter inden for aftørring, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi har i årevis leveret produkter til både virksomheder og private, så du er sikret en professionel forhandler med stor viden inden for aftørring.