Pakketape og tilbehør

Her finder du alt indenfor pakketape i forskellige størrelser og tapedispensere. 

Pakketape og tape dispensere

I denne kategori findes alt indenfor pakketape og tilbehør. Vi har pakketape til både virksomheder og private. Klar tape, brun tape, papir pakketape der er nemt at afrive, indpakningstape til butikkerne. Skal det være støjsvag tape, har vi også det på shoppen. På MERservice.dk kan du også købe tapedispensere til at gøre indpakningen endnu nemmere og hurtigere. Du kan vælge tapedispenser med og uden bremse.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder pakketape og tape dispensere. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.