Følgeseddellommer

Her finder du følgeseddellommer. Vi har selvklæbende følgeseddellommer der klæber godt og lukker til omkring følgesedlen, så pakken når korrekt frem til modtager. Vi har to slags lommer til følgesedler til gode priser.


Følgeseddellommer

Mangler du følgeseddellommer, så find dem lige her hos MERservice. Vi har selvklæbende følgeseddellommer der klæber godt og lukker til omkring følgesedlen, så pakken når korrekt frem til modtager. Vi har to slags lommer til følgesedler til gode priser.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder følgeseddellommer. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.