Lynlåsposer

Her finder du alt indenfor lynlåsposer i forskellige størrelser. Lynlåsposerne kommer både med og uden hul til ophæng. Lynlåsposerne er fødevaregodkendte og kan bruges til nedfrysning.

Lynlåsposer til fødevarer

På denne side har vi et godt udvalg af lynlåsposer i plastik. Vi har mange forskellige størrelser til gode priser. Lynlåsposerne kommer både med og uden hul til ophæng. Lynlåsposerne er fødevaregodkendte og kan bruges til nedfrysning.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder lynlåsposer. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.