Blækpatroner og toner

Her finder du alt indenfor tonere og blækpatroner fra Brother, HP og Canon. Vi har et stort udvalg af farver og mærker, der passer til enhver printer. 


Tonere og blækpatroner

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige blæk til den rigtige printer, derfor har vi et stort udvalg i forskellige mærker. I denne kategori finder du alt indenfor tonere og blækpatroner. Vi har blækpatroner i sort, samt i flere forskellige farver. Mærkerne vi forhandler er Brother, Canon og HP. Så vi har noget der passer alle slags printere. Find også den helt rigtige toner lige her. Har vi ikke den ønskede på lager, bestiller vi den straks hjem til dig. 

Hvad er en blækpatron?

En blækpatron er en beholder til det blækfarve du skal bruge til at printe dine billeder ud på en blækprinter. Der er normalt 2-5 blækpatroner i en blækprinter. Der er en sort og primærfarverne cyan blå, magenta rød og gul. Den sorte er til tekstudskrivning og farverne er til billedudskrivning. Blækpatroner kan købes enkeltvis eller i sæt.

Hvad er en toner?

En tonerkassette er tørt tonerpulver til din laserprinter. Med toner kan du udskrive dokumenter med tekst og billede, hvor teksten står skarpt på papiret. Du skal kun bruge en tonerkassette med sort toner til en monokrom laserprinter og fire tonerkassetter til en farvelaserprinter. Da Toner er pulver modsat blækpatronen, tørrer den ikke så let ud.

Sådan holder blækpatroner længere:

-Tjek udløbsdatoen, blækpatroner skal bruges 6 måneder efter de er åbnet.

- Når du slukker din printer, begynder den automatisk at rense og det vil den bruge blæk til, så undgå at slukke for printeren på stikkontakten.

- opbevar dine blækpatroner stående, da blækket helst skal blive fordelt i patronen. Læg patronerne et mørkt sted med konstant temperatur. 

Printerpapir

Godt printerpapir er ligeså vigtigt som en god blækpatron, for at få udskrevet et flot billede. Der findes mange forskellige slags printerpapir og MERservice har et bredt sortiment. Vi forhandler mærker som Image, Xerox og 4CC. Vi har både A4 og A5 i forskellige tykkelser og pakninger. 

Hvis du er i tvivl om hvilken toner eller blækpatron så skriv til kontakt@merservice.dk for råd og vejledning.