Gulvmopper og skafte

Her finder du mopper og skafte til gulvvask. MERservice har blandt andet mopper og skafte fra gode mærker som Vileda og Vikan. Kendetegnede for disse mærker er at de er med ergonomisk design og praktisk til den daglige gulvrengøring.


Hvilken gulvmoppe er bedst?

Der findes et stort udvalg af gulvmopper og skafte. Ved valg af gulvmoppe er der nogle ting du skal overveje før du køber. Først og fremmest hvilken salgs gulv du skal gøre rent. Er det trægulv eller flisegulv, er trægulvet olie eller sæbebehandlet? Dernæst skal du tænke over hvor ofte du vil vaske gulv, er det dagligt eller en gang om ugen? Hvis det er dagligt skal du investere i en mere solid og slidstæk moppe end et almindelige startsæt. Startsættet fra Vileda er god til den ugentlige rengøring i hjemmet, så det er et godt valg til rengøring i hjemmet.

Ergonomisk Gulvmoppe til Gulvrengøringen

Har du problemer med ryggen eller vil du forebygge rygproblemer, så er Vileda Spraypro et godt valg. Denne gulvmoppe har indbygget væskebeholder og sprayfunktion så du kan undgå at bære rundt på vandspanden på trapper mm. Du slipper for at bære rundt på vandspanden og skåner samtidigt dine hænder for gentagne opvridninger af moppen. Moppen er effektiv og nem at bruge:

  1.  Åbn låget på toppen af skaftet
  2. Påfyld vand med bægeret
  3. Luk låget igen
  4. Spray på pletten ved at trykke på handtaget på toppen af skaftet

Du kan se vejledningsvideoer og tips og tricks på MERservice instagram side.

Har du brug for vejledning kan du også skrive til Johnni@merservice.dk eller ringe på 96400001.

Moppetyper Microfiber eller bomuld?

Hver moppetype har sin egen fordel. Bomuldsmopper er absorberende og miljøvenlige, da bomuld er et naturligt materiale. Microfibermopper har mange egenskaber. Microfiber kan bruges både i våd og tør tilstand, med og uden rengøringsmidler. Microfiber opsamler i tør tilstand, støv og skidt ved hjælp af statisk elektrisitet. Støv kan indeholde bakterier og mikrofiber er derfor effektiv til daglig gulvrengøring. Microfiber har en rigtig god sugeevne og du ksal derfor ikke bruge ret meget vand for at bruge dem til rengøring i våd tilstand.

Moppesæt til hjemmet

Har du brug for et moppesæt har MERervice også det. Det kan være praktisk at kunne købe det hele samlet med skaft, fremfører, spand og moppe. Der kan tilkøbes ekstra mopper. Vi har gode tilbud på Vileda moppesæt.