Hygiejneprodukter

I denne kategori finder du alt du skal bruge indenfor sæbe, hygiejne og desinfektionsmiddel. Vi har et udvalg af desinfektions standere og dispensere, samt madame poser  og handsker.

Hånddesinfektion på job og i hjemmet

God hygiejne er alfa omega. Både i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor har MERservice sørget for at man er dækket godt ind på det område. Hånddesinfektion er nemt at bruge og vi har både store flasker til dispensere og mindre håndsprit til at have med på farten. På siden finder du også sæbe, både skumsæbe og almindelig sæbe. Samt meget mere.

Desinfektionsmiddel og sæbe til god hygiejne

På denne side finder du et udvalg af desinfektionsmiddel for at opretholde den gode hygiejne på hænderne. Håndsprit virker hurtigt og effektivt mod svamp, vira og bakterier, det trænger hurtigt og skånsomt ind i huden og efterlader huden helt ren. Vi har gode tilbud på både gel og flydende håndsprit og i forskellige størrelser alt efter behov. Ideel til privaten, på puslepladsen, institutioner, kantinen og offentlige toiletter. 

Skal du bruge skumsæbe, cremesæbe, head & body eller almindelig håndsæbe, så find det hele lige her. Vi har Care sæbe, Katrin og Gojo sæbe. Skal du bruge sæbe til en sæbedispenser til arbejdspladsen eller offentlige toiletter, har MERservice det hele. 

Standere og dispensere til firmaet

Til både hånddesinfektion og sæbe, har vi også dispensere som passer til. Vi har Purell gulvstande til desinfektion der passer perfekt til steder hvor man skal bruge håndsprit. Det kan være i kantinen, på offentlige toiletter og køkkener. Til sæbe har vi både Deb Proline og Katrin sæbedispenser, som nemt og brugervenligt sørger for at give den rette mængde sæbe. 

Handsker til flere forskellige formål

Skal du bruge handsker, har vi forskellige slags med og uden latex og pudder. Vi har såkaldte nitril handsker der anvendes af folk der ikke kan tåle pudder og latex. Vi har engangshandsker der er ideelle at bruge i fødevareindustrien, til rengøring, på sygehuse og laboratoriearbejde. På siden findes også latex handsker som er pudderfri.