Affaldsspande

Hvis papir kan anvendes op til 10 gange og hver husstand i gennemsnit producere op til 51 kg papiraffald om året, så giver det god mening at indføre affaldssortering på kontoret. Hos MERservice finder du spande til affaldssortering både til virksomheder og privat.


Affaldssortering i hjemmet

Vidste du at papir kan genanvendes op til 10 gange? Så der er en grund til at der er blevet indført affaldssortering efter 10 fraktioner både til affaldssortering i hjemmet og i virksomheder. Hos Merservice kan vi mærker at der er efterspørgsel efter denne produktgruppe og med god grund. For hvordan griber vi affaldssortering an, hvordan får vi det indført i den travle hverdag? Og hvor/hvordan kan vi opbevare det indtil det bliver hentet? Men med rette produkter kan affaldssortering faktisk både være smukt og effektivt.  Kan med fordel bruges som affaldssortering i køkken

Affaldssortering spande

Vores mest populære affaldssorterings spand er ReCollector som er dansk design når det er bedst. Der er tænkt over et brugbart og smukt design. Faktisk er designet så flot at det også kan bruges til anden opbevaring i hjemmet. Boksen er designet til at passe en standard 20 L pose, den er nem at åbne med et let tryk i bunden, nem at rengøre og at transportere. Affaldsspanden er designet til at kunne ophænges hvor som helst i hjemmet og så flot at det er en dekoration. For at fuldføre et godt design er ReCollector lavet af genanvendt PP plast fra industrispild og kan genanvendes.

Hvis du har brug for lidt større Affaldssortering/opbevaring har vi Durabin spande på 60 L der kan sættes i en transportvogn så den er nem at flytte rundt med. Derudover har den solide og ergonomiske håndtag.

Affaldssorteringens 10 fraktioner

Det er nu et krav at alle virksomheder skal sortere affald ud fra 10 fraktioner. Hvis papir kan anvendes op til 10 gange og hver husstand i gennemsnit producere op til 51 kg papiraffald om året, så giver det god mening at indføre affaldssortering på kontoret.

Hvad er de 10 fraktioner? Det er 10 områder der kan genbruges. Det er følgende:

  • Madaffald, alt rester fra madlavning
  • Glas
  • Papir
  • Mad- og drikkekartoner
  • Pap
  • Metal
  • Plast
  • Tekstilaffald
  • Farligt affald
  • Rest affald

Det er forskelligt hvordan der affaldsorteres i de forskellige kommuner. Det kommer an på hvordan affaldet sorteres på den enkelte genbrugsplads. Tekstilt affald kan fylde meget, men det er muligt at aflevere det direkte på genbrugspladsen, så det ikke ligger og fylder derhjemme. Spørg altid din kommune hvordan der skal sorteres hos jer.

Ønsker du yderligere information?

Har du spørgsmål til vores forskellige produkter inden for affaldssortering, er du altid velkommen til at kontakte os på 96400001 eller skriv til kontakt@merservice.dk.