Om os

Om os - MERservice i Hobro

MERservice blev etableret af Marianne Kristensen i 2003, under navnet Nordjysk Erhvervsrengøring. Arbejdsopgaverne var fra start rengøring i Hobro indenfor såvel private som offentlige virksomheder. I 2011 skifter virksomheden navn til MERservice.

MERservice har siden starten haft en positiv vækst - primært i Himmerland, hvor opgaverne spænder meget vidt, og hvor vi klarer erhvervsrengøring, ejendomsservice og måtteservice indenfor bl.a.:

  • Kontor og butikker 
  • Hotel Klinikker 
  • Boligforeninger 
  • Børnehaver

MERservice åbnede fysisk butik med rengøringsartikler i august 2017, og i 2018 udvider vi sortimentet med kontorartikler. Vores kunder efterspurgte en webshop. Så i 2018 etableres webshoppen merservice.dk, hvilket har gjort det nemmere for eksisterende, samt nye kunder, at handle alt inden for rengøring og kontorforsyning.

Rengøring - Kontor - Hobby hos MERservice.dk

I 2022 er MERservice flyttet i nye lokaler og med den nye butik udvider MERservice kontorafdelingen med Hobbyartikler, så der nu sælges Rengørings-, kontor-, og hobbyartikler i butik og webshop. Den nye placering har betydet at der er parkering lige ved siden af hovedindgangen og plads til flere varer og gode tilbud. Butikken ligger nu på Søndre Ringvej 12 i Hobros industrikvarter der er i stærk vækst.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give kunden en god vejledning i butikken. I MERservice er vi interesserede i at give kunden den ekstra service, der gør dagen lidt bedre. MERservice har 19 års erfaring indenfor rengøring og med Johnnis erfaring indenfor kontorartikler, så er der god råd og vejledning at hente i butikken. Kom indenfor, MERservice forhandler med alle, både private kunder og erhvervskunder. 

MERservice v/Marianne Pia Quist Kristensen CVR-nr. 27 12 27 36.