Kontorartikler

MERservice har et bredt udvalg inden for kontorartikler, kopipapir og blokke, karton, sakse, blyanter og kuglepenne, eller kontorstole, lim, mapper, opbevaringssystemer m.m. Vi har det hele om det er til kontoret eller til hjemmearbejdspladsen. 


Kontorartikler til kontor og privat

Hos MERservice finder du alt til kontoret, lige fra printerpapir og kontormøbler til tavler og kontormaskiner. Vi sætter en stor ære i at levere kontorartikler i højeste kvalitet til virksomheder såvel som private.

Kontorartikler er en stor del af mange danskeres hverdag, da de enten på job eller i hjemmet bruger flere timer ved skrivebordet. Derfor er det også vigtigt at have de rette redskaber til at arbejde med og til at organisere sit arbejde efterfølgende. Hos MERservice finder du et stort udvalg af kontorartikler, som er i bedste kvalitet til fornuftige priser.

Printerpapir & blokke til kontoret

Hvis du er på udkig efter blokke, bonruller eller anden form for papir, så finder du et stort udvalg af forskellige papirtyper til ethvert formål hos os. Er du på udkig efter en ny kalender eller forskellige typer af notesbøger, så har vi et stort udvalg af kvalitetsmærker i vores sortiment. Derudover finder du også blanketter, post-it notes og bogføringstilbehør, som kan gøre dagen mere overskuelig for dig selv eller dine ansatte. Vi har derudover et stort udvalg af printerpapir, hvor du finder forskellige typer af papir til forskellige formål. Skal du derimod bruge karton eller pap, så kan du også finde et stort udvalg af forskellige farver på vores side.

Kontorartikler til opbevaring og arkivering

Ethvert kontor har brug for en eller anden form for organisering. De forskellige arkiveringsredskaber kan være med til at give dig et bedre overblik over dine papirer og dokumenter. Hos MERservice finder du alt til kontoret fx mapper, brevordnere eller ringbind til organisering af dine dokumenter. Du kan også købe registre samt faneblade eller plastlommer og charteks, som kan give dig det fulde overblik over dine mapper og ringbind. Derudover kan du også købe etiketark, som kun vil bidrage positivt til din arkivering. Du finder også et stort udvalg af forskellige former for arkivbokse, brevbakker eller brevholdere og tidskriftsholdere, som kan holde orden på dit skrivebord.

Skriveredskaber til alle formål

Mangler du blyanter, kuglepenne eller stiftblyanter, så finder du et stort udvalg af kvalitetsmærker hos MERservice.dk. Vi har skriveredskaber til ethvert behov og forstår behovet for at de små redskaber fungerer og virker optimalt i hverdagen. Vi sælger derudover også viskelæder, korrektionsredskaber og markere i forskellige farver og størrelser.

Er du hobby kunstner, eller skal du være kreativ med børn og børnebørn, har vi også tegneredskaber til forskellige formål. Akryl tusserne fra Posca er blandt andet gode til at tegne på sten med.  

Har du spørgsmål til vores kontorartikler?

MERservice handler kontorartikler med alle, både private og erhvervskunder. Har du spørgsmål til nogle af vores kontorartikler, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi har stor viden inden for kontorartikler, og vi står altid klar til at give vores gode råd med på vejen.