Kontorartikler

Kontorartikler

I denne kategori finder du alt hvad hjertet begærer indenfor kontorartikler. Vi har et bredt udvalg inden for kontorartikler, om det så skal være kopipapir og blokke, karton, sakse, blyanter og kuglepenne, eller kontorstole, lim, mapper, opbevaringssystemer m.m. så har Click2buy.dk det hele. 

Pierre computer sleeve (mini)

799.00 DKK
Slim computertaske i blødt, eksklusivt læder med blå fløjls lining indeni. Funktionel taske med fokus på den mindre laptop. Stort rum med plads til en...
mere info

Pierre computer trolley 17"

1,299.00 DKK
De 3 store rum gør det lettere at være godt organiseret og det polstrede område er designet til at beskytte din computer. Det godt polstrede håndtag g...
mere info

Pierre computertaske i læder

2,195.00 DKK
En attraktiv Tote taske der kan indeholde alle de hverdags  og forretnings ting som er nødvendigt. Med en moderne og klassisk stil er dette både en pc...
mere info

Pierre light kuffert 24" sort

998.00 DKK
En super letvægts kuffert i 24″. Lavet af solidt stødabsorberende polycarbonate. Flexible organisering, 4 let løbende hjul, 2 håndtag (top og side), T...
mere info


Alt til kontoret

Hos Click2buy finder du et stort udvalg af forskellige kontorartikler passende til ethvert behov. Hos Click2buy finder du alt fra papir og kontormøbler til tavler og kontormaskiner. Vi sætter en stor ære i at levere kontorartikler i højeste kvalitet til virksomheder såvel som private. 

Kontorartikler er en stor del af mange danskeres hverdag, da de enten på jobbet eller i hjemmet bruger flere timer foran skrivebordet. Derfor er det også vigtigt at have de rette redskaber til at arbejde med og til at organisere sit arbejde efterfølgende. Hos Click2buy finder du et stort udvalg af kontorartikler, som er i bedste kvalitet til fornuftige priser.

Papir & blokke

Hvis du er på udkig efter blokke, bonruller eller anden form for papir, så finder du et stort udvalg af forskellige papirtyper til ethvert formål hos os. Er du på udkig efter en ny kalender eller forskellige typer af notesbøger, så har vi et stort udvalg af kvalitetsmærker i vores sortiment. Derudover finder du også blanketter, post-it notes og bogføringstilbehør, som kan gøre dagen mere overskuelig for dig selv eller dine ansatte.

Vi har derudover et stort udvalg af kopipapir, hvor du finder forskellige typer af papir til forskellige formål. Skal du derimod bruge karton eller pap, så kan du også finde et stort udvalg af forskellige farver på vores side.

Opbevaring og arkivering

Ethvert kontor har brug for en eller anden form for organisering. Om der er tale om mapper, brevordnere eller ringbind, så kan de forskellige arkiveringsredskaber være med til at give dig et bedre overblik over dine forskellige papirer og dokumenter. Du kan blandt andet købe registre samt faneblade eller plastlommer og charteks, som kan give dig det fulde overblik over dine mapper og ringbind. Derudover kan du også købe etiketark, som kun vil bidrage positivt til din arkivering.

Du finder også et stort udvalg forskellige former for arkivbokse, brevbakker eller brevholdere og tidskriftholdere, som kan holde diverse dokumenter fra at flyde rundt på de skrivebord og derved skabe unødvendigt rod.

Skriveredskaber til ethvert behov

Selvom computeren har overtaget meget af den skriftlige kommunikation, så har ethvert kontor stadig brug for skriveredskaber i højeste kvalitet. Om I mangler blyanter, kuglepenne eller stiftblyanter, så finder I et stort udvalg af kvalitetsmærker til fornuftige priser hos os. Vi har skriveredskaber til ethvert behov, og vi forstår vigtigheden af, at de små redskaber fungerer og virker optimalt i det daglige. Vi sælger derudover også viskelæder, korrektionsredskaber og markere i forskellige farver og størrelser.

Har du spørgsmål til vores kontorartikler?

Har du spørgsmål til nogle af vores kontorartikler, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi har stor viden inden for kontorartikler, og vi står altid klar til at give vores gode råd med på vejen.