Måtteservice

Måtteservice til private og offentlige firmaer

Ifølge DMI regner det gennemsnitlig mest i Midtjylland, så Himmerland har brug for et sted at tørre skoene af. Med en måtteløsning fra MERservice, stopper du skidt og snavs inden dine kunder, gæster, familie tager det med indenfor. På den måde bevarer du et pænt og rent indeområde ved indgangspartier og områder med meget gennemgang. 

Private og offentlige virksomheder
Hos MERservice kan du få måtteservice til private og offentlige virksomheder. MERservice gør det let for dig, vi henter, vasker og afleverer virksomhedens måtter, så dine kunder altid føler sig velkomne i din virksomhed. Virksomhedens indgangsparti er det første dine kunder lægger mærke til og derfor vigtigt at holde ved lige. Ønsker du logomåtter til din virksomhed, kan vi også hjælpe med det. 

MERservice måtteservice til private og offentlige virksomheder:

  • Købe måtter
  • Vask af måtter
  • Køb af måtter med logo eller eget design
  • Udlejning af måtter
  • Udlejning af rød eller blå løber

Har du brug for vedligehold af hus og have, så tilbyder vi også ejendomsservice og erhvervsrengøring i Hobro og omegn.

Måtteservice til private kunder

Til vores private kunder, kan vi tilbyde salg og udlejning af måtter. Herunder salg af logomåtter, måtter til kæledyrene, måtter til skibet/sommerhuset mm. Kontakt os med dit ønske til måttens design, der både kan være tekst/billede/logo, farver eller sort/hvid.

MERservice måtteservice til private kunder:

  • Køb af måtter med eget design, ex logomåtte, måtter til kæledyrene, måtter til skibet/sommerhuset mm.
  • Udlejning af rød eller blå løber

3 gode råd til en praktisk entré

Indgangspartiet i din bolig skal være med til at byde dine gæster velkommen og byde dig selv velkommen hver dag. Er det svært at se entréen for bare sko og overtøj, så organiser dig ud af rodet ved at:

  1. Udnyt pladsen i entréen optimalt ved at installere hylder højt oppe, når hylderne flugter kanten af dørene giver det mere ro rent visuelt. Med kasser kan du organisere fx tøj på hylderne.
  2. Gør entréen hyggelig med et tæppe eller måtte, evt. en logomåtte, der giver lidt eftertanke eller lidt humor
  3. En gummibakke til børnenes gummistøvler

Få en god pris på måtteservice

Har du en opgave i forhold til MERservice måtteservice, du ønsker, vi skal løse, så kontakt os på tlf.: 96 40 00 01 eller send en mail til kontakt@merservice.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt for en uforpligtende samtale.