Bobleplast og bølgepap

I denne kategori finder du alt indenfor bobleplast og bølgepap. Ideel til emballage og forsendelse af store og små pakker. 


Bobleplast og bølgepap

Hos MERservice finder du et godt udvalg af billig bobleplast og bølgepap. Ideel til forsendelse og indpakning, produkter der sørger for at holde dine varer intakte under transport. Boblefolien virker også stødabsorberende, så det er godt at anvende under flytning i flyttekasser.

Emballage til Private og Erhverv

Ejer du din egen webshop eller anden form for virksomhed, og sender du dagligt produkter ud til dine kunder? Så er det vigtigt, at dine varer når sikkert frem. Derfor kan du med fordel undersøge vores vareudvalg, hvor du bl.a. finder boblekuverter og boblefolie. Produkter som disse kan sikre, at dine varer når sikkert ud til alle dine kunder. Det er altså en mindre investering, som løfter din virksomhed til et højere niveau.

Yderligere information om vores emballage

Hvis du står med spørgsmål omhandlende vores produkter inden for emballage og forsendelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi står altid klar til at give vores besyv med, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning inden for emballage og forsendelse.