Boligartikler

Hos MERservice finder du Boligartikler til fest og hverdag. Når du skal holde konfirmation eller bryllup har vi duge, lys, servietter m.m. til den store fest. Til hverdagen har vi praktiske opbevarings kurve og spande fra det populære japanske mærke Hachiman. Udover at være praktiske er deres design enkelt og kan passe ind i enhver bolig. De fås i flere forskellige farver der gør det nemt at style det til ethvert rum.

Bolig tilbehør til fest og hverdag

Hos MERservice finder du Boligtilbehør til fest og hverdag. Når du skal holde konfirmation eller bryllup har vi duge, lys, servietter m.m. til den store fest. Til hverdagen har vi praktiske kurve og spande fra det populære japanske mærke Hachiman. Udover at være praktiske er deres design enkelt og kan passe ind i enhver bolig. De fås i flere forskellige farver der gør det nemt at style det til ethvert rum.

Er du på udkig efter service har vi også det. Vi er begyndt at indkøbe miljøvenligt genbrugsservice, der blandt andet er lavet af naturlige fibre fra sukkerrør som gør det 100% nedbrydelig og kompostbar efter anvendelse.

Boligartikler der opgraderer boligindretningen

Vi har mange produkter fra det japanske mærke Hachiman. Deres opbevaringsprodukter til boligen er både praktiske og flotte designet. De fås i flere forskellige farver der gør det nemt at style det til ethvert rum. Kurve og spande kan bruges til mange ting, bland andet til at opgradere børnenes legetøjsopbevaring eller bleopbevaring på badeværelset. Følg med på vores instagram side for inspiration til hvad du kan bruge Hachimans fine produkter til i din boligindretnig.

Vi vil også fremhæve ReCollector, der også er både praktisk og superflot design. ReCollector er dansk design der på en etisk måde kombinerer affaldssortering og design. Ja du læste rigtig, affaldssortering kan være smukt. Med Opbevaringskasserne fra ReCollector kan du sortere dit affald og opgradere din boligindretning. Opbevaringskasserne findes i flere flotte moderigtige farver.

Vi udvider vores bolig sortiment løbende

Vi finder løbende nye mærker til webshoppen, så du kan få opgraderet din bolig. Vi er altid på udkig efter boligartikler der er funktionelt, holdbart og lavet i et æstetisk design, der gør boligindretningen meget flottere og brugbar. Bliv inspireret af danske og udenlandske designere her på siden. Eller klik ind på vores instagram side hvis du vil se hvad og hvordan du kan bruge vores bolig produkter.

Har du et forslag til hvad vi mangler i vores bolig sortiment, så skriv til os på kontak@merservice.dk. Vi er altid på udkig efter nye produkter til boligindretningen, der både har et flot design men også er brugbart i hverdagen.