Ringbind

Her på siden finder du ringbind i forskellige størrelser fra Bantex og Esselte. Brug ringbindene til præsentations – og salgsmateriale. Til løse ark, prislister og andet. Køb dem her hos MERservice til gode priser.

Ringbind til kontor og hjemmet

Her på siden finder du ringbind i forskellige størrelser fra Bantex og Esselte. Brug ringbindene til præsentations – og salgsmateriale. Til løse ark, prislister og andet. Køb dem her hos MERservice til gode priser. Find ringbind i A4 og A5 med 2 og 4 ringe til din præsentation.

Når der skal orden på papir og dokumenter, er Ringbind en god løsning. Om det er til kontoret eller hjemmet, er ringbind og brevordnere gode til at organisere papir, dokumenter, billeder mm. Ringbind kan du placere i reolen eller på bordet, du kan farvekoordinere og dele mapperne op i temaer, så det bliver lettere at finde det du leder efter. 

Forskellen på brevordner og ringbind

Forskellen på brevordner og ringbind er at brevordnere har en løftearm der åbner mappens høje ringe. Højden på ringene giver plads til rigtig mange pairer og dokumenter. Løftearmen låser ringene igen når klikker den på plads igen. Med ringbindene skal du manuelt tage ringene fra hinanden og der er ikke så meget plads til papir som hos brevordnere. Derfor er ringbind ofte smallere end brevordnerne.

Brevordnere er gode til at arkivere og opbevare daglige dokumenter, fordi løftearmen er med til at forstærke ringene til daglig åbne og lukke mekanisme. Ringbindenes smallere udformning gør dem bedre til præsentationer der er blivende i mappen, som fx til kursister på kurser.