Toiletbørster

Ingen kan undvære en toiletbørste. MERservice har både almindelige billige toiletbørster og toiletbørster fra det prisvindende mærke Sanimaid, der laver produkter der har et 99,9 % bakteriefri design og giver toilettet en opgradering på designet.


Hvilken toiletbørste skal jeg vælge?

Ingen kan undvære en toiletbørste. Det siger sig selv. Men har du tænkt over at der findes et stort udvalg af toiletbørster? nej vel. MERservice har et udvalg der spreder sig over den almindelige billige toiletbørste, der pga pris og materiale, kan skiftes ud efter behov til den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid, der med sit funktionelle og flotte design garantere en opdatering af dit toilet.

Toiletbørste til væg

Hvis man kan snakke om en ny generation af toiletbørster, er Toiletbørster fra Sanimaid med i den kategori. Toiletbørster fra Sanimaid er udviklet til at give et skinnede rent toilet med en minimal risiko for spredning af bakterier. Det vandafvisende børstehoved gør, at Sanimaid ikke drypper, og altid er rent efter brug. Hovedets smarte udformning gør at det kommer hele vejen rundt i kummen, også under kanten af toilettet. Sanimaid toiletbørste er vægholdt, så det er nemt at gøre toiletgulvet rent.