Tidskriftholdere

Her på siden finder du et udvalg af tidsskriftholdere, som er ideelle til opbevaring af tilbudsmapper eller materiale i plastiklommer.

Organiser dit kontor med tidsskriftholdere

Hos MERservice finder du et udvalg af tidsskriftholdere, som er ideelle til opbevaring af tilbudsmapper eller materiale i plastiklommer. Vi har tidskriftsamlere i slidstærkt pap, plastik samt klar og sort plexiglas fra Elba og Esselte. Brug dem på kontoret til skrivebordet eller til det private kontor. Hold styr på dine magasiner, foldere og brochure med en smart tidsskriftholder fra MERservice.

Beskyt dine tidsskrifter med tidsskriftholdere

Tidsskriftholdere er ikke bare til opbevaring af tidsskrifter, magasiner mm. det er også til beskyttelse af dine blade. Med en tidsskriftholder af plast eller metal kan du beskytte og opbevare dine magasiner i mange år.  Er du mere til den naturlige stil kan Tidsskriftsamleren af pap kan give et helt andet udtryk i reolen. 

En tidsskriftsamler også god til at organisere gamle eksamensbeviser eller jobudtalelser med, så du altid kan finde dem frem når du får brug for dem. Samler du på strikke eller madopskrifter, kan du indsætte dem i en tilbudsmappe og opbevare dem i en tidskriftsholder.

MERservice har alt til kontoret og er klar med råd og vejledning på kontakt@merservice.dk