Special marker

Vi har et bredt udvalg af markere også til de mere specielle overflader som metal og tekstil. Måske du skal bruge en marker til brug under vand eller på varme overflader?

Specielle markere til specielle overflader

Der findes markere til alle slags gøremål. De mest kendte er nok tuscher fra Penol og Artline som kan fås i mange farver og kan bruges til at skrive på plancher eller plakater med og kan bruges til de fleste overflader som pap, glas, metal mm. 

Der er også de mere specielle markere som fx Edding industri painter, der kan skrive under vand. Edding industri painter er også varme resistent, så den er slidstærk på forskellige strukturer og temperaturer. En alsidig marker til Industrien.

Hvilken spids skal jeg vælge?

Vi har et bredt udvalg af markere og fineliners. Det vil sige at du kan streger der varierer fra 0.1 til 16 mm i tykkelse. Markere kan få med bred eller rund spids. 

  • Firkantet spids: Fordelene ved en firkantet spids er at du kan variere din streg. Du kan både lave tynde og brede linjer, hvilket er en fordel når der fx skrives med store bogstaver på skilte. Den fås helt op til 16 mm i tykkelse.
  • Rund spids: Fordelene ved en rund spids er at du kan skrive formskrift op i en stor størrelse og du får en mere blød og kreativ streg med runde former. Den er nemmere at styre og føles som at skrive med en almindelig pen. Den runde spids gør den også god til at lave præcision arbejde med, da du kan være meget nøjagtig med den runde spids.