Laminering

Med en lamineringsmaskine kan du beskytte papir mod snavs og fugt, så det får en længere levetid. Derudover vil lamineringen gøre at tekst og farve står tydeligere på papiret. Du kan laminere alt fra menukort, drinkskort, visitkort, CV, plakater, opskrifter, børnenes tegninger og meget mere. Vi har både lamineringslommer og lamineringmaskiner. 

Lamineringsmaskiner

Trænger dine menukort til at blive opfrisket eller måske du vil bevare dine børns tegninger? Med laminering kan du beskytte papir mod snavs og fugt, så det får en længere levetid. Derudover vil lamineringen gøre at tekst og farve står tydeligere på papiret. Du kan laminere alt fra menukort, drinkskort, visitkort, CV, plakater, opskrifter, børnenes tegninger og meget mere. Prisskiltning er også en god ide at få lamineret, samt billeder og andet vigtigt der ikke må få fugt. MERservice tilbyder et fornuftigt udvalg af maskiner og lommer til laminering. Apex lamineringslommer og Lunar samt Fellowes lamineringsmaskiner er iblandt udvalget. Find din lamineringsmaskine til kontor og hobby lige her til en god pris. 

Lamineringslommer

Når du skal laminere, skal du bruge lamineringslommer. Lommerne findes i forskellige typer og størrelser. Almindelig lamineringslommer er tynde og er bøjelige(80-100 micron). Der er tykkere lamineringslommer som er mere robuste og faste(100-250 micron). Vi har lamineringsmaskiner der kan laminere fra A5 eller mindre til A4 format. Samt lamineringslommer fra 80 - 125 micron. Alle lamineringsmaskiner er nemme og enkle at bruge. Lamineringsmaskinen fra bnt office er et godt valg til både hjemmekontoret og hobby aktiviteter, da den ikke kræver meget plads og er klar til at laminere efter 5-6 min.

Sådan laminerer du

Det er nemt at laminere, men der er to ting du skal huske for at få det optimale resultat ud af lamineringsmaskinen

- læg den lukkede del af lamineringslommen ind først, så undgår du at lommen sidder fast i makskinen

- Undgå at trække lommen igennem lamineringsmaskinen, men lad maskinen selv køre lommen igennem, så får du det bedste resultat. 

10 idéer til kreativ laminering

Mulighederne med en lamineringsmaskine er mange, her får du 10 idéer til dit næste kreative projekt.

  1. Find blomster og blade i skoven. Med en lamineringsmaskine kan du indkapsle naturen til senere brug i fx undervisning, lege eller opgaver
  2. Bevar de bedste børnetegninger og laminer dem, lige til at hænge op
  3. Laminer to do lister til børnene, så de kan hænges op på køleskabet. 
  4. Laminer kravlenisserne, så holder de til næste jul
  5. Laminer brikkerne til et puslespil lavet af børnenes tegninger
  6. Laminer dit eget bogmærke
  7. Laminer vaskeinstruktioner til din teenager
  8. Laminer dit eget vendespil 
  9. Fotografier af familien til at sætte på køleskabet
  10. Hvis du er stået helt af Aula, så laminer ungernes skoleskema og sæt det på køleskabet.

Kontakt os på kontakt@merservice.dk hvis du har spørgsmål angående vores lamineringsmaskiner eller lamineringslommer.