Rengøring

MERservice har et stort udvalg af rengøringsmidler til hjemmet og erhverv. Skal du bruge en kalkfjerner, universalmiddel, lavasten, spejlrens, sanitetsrengøring så find det hele her hos os. Vi har et bredt udvalg af professionelle rengøringsmidler der gør din rengøring nemmere.


Rengøringsmidler til hjemmet

Rengøring er en fast del af dagligdagen, både på arbejdspladsen eller i hjemmet. Derfor har vi samlet de bedste rengøringsprodukter vi bruger i vores rengøringsservice på MERservice.dk.

MERservice har rengøringsmidler der hjælper dig med de helt konkrete rengøringsudfordringer så som Hvordan får jeg den der stribe i toilettet væk? Hvordan får jeg mærker på min komfur væk? Med 19 års erfaring indenfor rengøringsbranchen kan MERservice hjælpe dig med små og store rengøringsproblemer du møder under hverdagens rengøring.

Vi har rengøringsmidler du kan bruge i alle hjemmets rum og rengøringsmidler der mere specifikt løser et rengøringsproblem i hjemmet. På vores facebook og instagram side kan du finde videoer der viser dig løsninger på specifikke rengøringsproblemer i hjemmet.

Rengøringsmidler til erhverv

MERservice startede op som et erhvervsrengørings firma. Efter et stykke tid blev rengøringsprodukterne så efterspurgte af vores kunder, at MERservice.dk shop startede op med salg af rengøringsmidler til erhverv og private. Derfor har vi både rengøringsmidler til erhverv, så der kan købes stort ind og rengøringsmidler til hjemmet, så man kan købe produkter enkeltvis. Er du erhvervskunde er det en fordel at få en B2B konto hos os.

Rengøringsmidler til badeværelset

De fleste spørgsmål vi får, er om rengøringsmidler til badeværelset. Forståelig nok, da badeværelset er et vådrum, hvor bakterier har gode betingelser for at vokse og det stiller krav til at rengøringen og rengøringsmidlerne. De vigtigste elementer du skal igennem på et badeværelse er toilet, håndvask, spejl, bruseniche, badekar, gulvask og afløb. Vi har alle rengøringsmidler til badeværelset. MERservice fremhæver her 2 produkter der vil hjælpe dig med at få et rent badeværelse.

- Lavasten : Lavastenen er fremstillet af natursten, så det er rengøring uden kemikalier. Lavastenen er god til fjernelse af kalk og rust. Kan bruges til rengøring af toiletkummer og håndvaske. Det eneste du skal gøre er at gøre stenen våd og skrub på de mørke rander.

- Turbo kalkfjerner : Turbo kalkfjerner er en del af Turbo rengøringsserie. Turbo er effektiv på fliser, glas og armatur mm. Husk at læse vejledningen ved alle rengøringsmidler.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Når vi gør rent er det selvfølgelig vigtigt at der bliver rent, men også vigtigt at passe på miljøet og dig selv. Derfor er MERservice indenfor det sidste år begyndt at indkøbe mere miljøvenlige produkter, der bevarer deres effektivitet. Mange af vores rengøringsmidler er meget koncentrerede og er derfor drøje i brug, dvs de holder længere og derved spares der på hvor meget kemikalier du bruger i hverdagens rengøring. Husk der er ingen rengøringsmidler der kan lave mirakler uden at du giver arbejdskraften.

3 rengøringstips til hverdagens rengøring

  • Ved rengøring af døre og vægge, brug en lille moppe med regulerbart skaft og skån din ryg for mærkelige arbejdsstillinger
  • Brug en microfiberklud til rengøringen, da kludens sugeevne er rigtig god kan du spare på vandet. Microfiber kludene opsamler og suger snavs til sig, frem for at skubbe det foran sig, når du tørrer en lodret overflade af.
  • Svampen fra Cleanline er ideel til rengøring af stålvask og keramisk komfur. Det eneste du skal gøre er at putte vand på og skrub. Svampen kan bruges flere gange.

Se flere rengøringstips på vores facebook og instagram side.

Har du brug for råd eller vejledning til vores rengøringsmidler så kontakt os på 96400001 eller skriv en mail til kontakt@merservice.dk.