Rengøringsmidler

Rengøringsmidler

Her finder du alt hvad du skal bruge af rengøringsartikler, rengøringsprodukter og rengøringsmaskiner. Vi har et stort udvalg af rengøringsprodukter til hjemmet og til erhvervsrengøring. Skal du bruge en rengøringsmaskine, såsom en støvsuger, vinduesvasker, gulvvasker eller noget helt andet, så find det hele her hos os. 

Rengøringsartikler

Rengøring er en fast del af dagligdagen, både på arbejdspladsen eller i hjemmet. Derfor har vi samlet de bedste rengøringsprodukter ét sted, nemlig her hos Click2buy. Vi har rengøringsprodukter lige fra rengøringsmidler, rengøringssvampe, mopper og koste, til rengøringsmaskiner, opvasketabs, klude og vinduespudserudstyr fra Unger.  


Klude, svampe og viskestykker

Hos Click2buy tilbyder vi et stort udvalg indenfor klude, svampe og viskestykker, samt rengøringsbørster. Disse produkter er uundværlige i dagligdagen og i enhver husstand. Vi har både altmulig klude og mikrofiber klude til at fjerne støv hurtigt og ubesværet. Vi har rengøringsbørster til opvasken og toiletbørster til toilettet. Vi har Sanifix børster som nænsomt fjerner kalk og snavs i vasken og steder hvor det er svært at komme til. Mangler du rengøringssvampe, har vi et stort udvalg. Vi har engangssvampe som man ikke kan undvære i den daglige rengøring. Håndtagssvampe, håndskuresvampe, melaminsvampe og mange andre.


Rengøringsmaskiner online

I denne kategori finder du alt indenfor rengøringsmaskiner. Vi har rengøringsmaskiner fra Kärcher, Nilfisk og VTK. Vi kan gøre hverdagens rengøring lettere med disse maskiner til rengøring. Vi har støvsugere fra både Nilfisk, Kärcher og VTK. Skal du bruge støvsuger, har vi til både private og virksomheder. Vi har gulvvaskere der både er egnet til store virksomheder og private hjem. Vi har et bredt udvalg af rengøringsmaskiner fra Kärcher. Skal du bruge højtryksrenser, har vi flere. Skal du bruge en tæpperenser, damprenser eller tagrende renser, så har Click2buy hvad du søger. 


Rengøringsmidler, vaskemiddel og opvasketabs

Click2buy har et stort udvalg af rengøringsmidler og produkter der gør din hverdag nemmere når det kommer til rengøring. Hos Click2buy kan du købe produkter til gulvrengøring, der passer til det specifikke gulv. Vi har også sanitetsrengøringsmidler, specialrengøringsmidler der klarer rengøringen nemt og hurtigt. Vi har Kärcher rengøringsmidler, der passer specifikt til Kärchers maskiner. Mangler du opvasketabs- eller vaskemiddel, så klarer vi også det. Vi sælger også universalrengøring, som et uundværlig i dagligdagen. 


Unger vinduespudserudstyr

Vi kan hos Click2buy prale af at have et bredt sortiment af Unger vinduespudserudstyr. Vi henvender os til både professionelle vinduespudsere og den private der gerne vil have ordentligt udstyr når der skal pudses vinduer. Vores sortiment består af alt lige fra skinner, håndtag og overtræk til glasskraber, viskergummi, stripholder og startsæt. Skal det være ordentligt, så vælg Unger vinduespudserudstyr hos Click2buy. 


Støvsugerposer, plastposer og sække

Står du og mangler støvsugerposer, sække eller plastposer, har Click2buy et sortiment der opfylder alle ønsker. Vi har Miele og Nilfisk støvsugerposer. Plastposer der både kan bruges på kontoret i papirkurven og i hjemmet. Vi har skraldesække og affaldssække i både sort plast og klar plast til diverse affald.