Rengøringsredskaber

Omhyggelig og grundig rengøring er et af de vigtigste våben i kampen mod alle former for influenza, virus og bakterier. MERservice har et stort udvalg af nogle af markedets mest brugervenlige og effektive rengøringsredskaber som fx klude og svampe, spande, mopper, rengøringsbørster og engangshandsker.


Rengøringsredskaber til hele huset

Hvor ofte skal vi gøre rent i hjemmet? Som minimum en gang om ugen, specielt køkken og badeværelse. Om du er typen der elsker at gøre rent eller du er typen der helst vil lade andre om det, skal du have det rette rengøringsudstyr til hverdagens rengøring. Der er rengøringsudstyr der passer til gulv, vinduer/glas, toilet, køkken, universelrengøring mm.

Rengør køkkenskabe med 2 rengøringsredskaber

Rengøring af køkkenlåger hører også med til rengøring af køkkenet, selvom det nemt kan blive overset når der både skal rengøres og gulv. Køkkenlåger kan være lavet aaf mange forskellige materialer, derfor tager vi kun her udgangspunkt i højglans køkkenlåger

  • Fjern først overskydende madrester
  • Brug et universal middel fxsvane universalmiddeltil at rengøre overfladerne
  • Tør produktet af igen med en microfiberklud fx vileda microfiberklud for at undgå striber på lågerne
  • Undgå skurepulver eller andre rengøringsmidler der har slibende effekt
  • Er der stadig pletter, tør efter med microfiberkluden og lidt vaskemiddel

Ergonomiske rengøringsredskaber til hverdagen

Når vi skal gøre rent hver uge, må vi passe på os selv med hensigtsmæssige arbejdsstillinger og ergonomiske rengøringsredskaber. Hos MERservice kan du finde rengøringsredskaber der har ergonomisk design, som hjælper dig der døjer fx med ryg eller led. En af vores populære produkter til gulvrengøring er vores prospray moppe. Med en Prospray moppe slipper du for at slæbe på en gulvspand, da sæbe og vand hældes i skaftet og med et spray så er du klar til at moppe gulvet. Rigtig smart til huse med trapper. Andre gode ergonomisk rengøringsredskaber er mopper med knop i enden, så håndfladen har noget at hvile på, på den måde undgår du et hårdt tryk i håndfladen. Hvis du skal  Så der er mange rengøringsredskaber der kan hjælpe dig med at skåne din krop i hverdagen.

Har du spørgsmål til hvilke rengøringsredskaber der kunne hjælpe dig så skriv til kontakt@merserive.dk eller gå ind på vores instagramside og se vores videoer om rengøring.

3 gode rengøringsredskaber

Skal du have rengøringsudstyr til den daglige rengøring anbefaler MERservice følgende basis rengøringsredskaber:

  • Microfiberkluden er et overset rengøringsredskab. Kluden er en all round klud til alle rengøringsopgaver. Microfiberkluden opsamler i tør tilstand, støv og skidt ved hjælp af statisk elektrisitet. Kluden har desuden en rigtig god sugeevne og du skal derfor ikke bruge så meget vand for at bruge dem i våd tilstand. Kan vaskes op til 500 gange. For at Microfiberkluden ikke skal afgive mikroplast, anbefales det at du kasserer dem inden de bliver for slidte.
  • Sanifix børsten er en en specialbørste til rengøring af armaturer, fuger, proppen i vasken og andre steder der er svære at komme til. Kalkfjernerbørsten har stive hår, som kommer godt ind og fjerner kalken , der hvor det normalt er svært at komme til.
  • Vikan afsæbningsbørste er en solid afsæbningsbørste der klarer det hele, rengøring af gyder, skærebræt, borde, maskiner mm. Vikan afsæbningsbørste er et praktisk og ergonomisk rengøringsredskab, der kan bruges i hverdagen

Hos MERservice går vi meget op i, at vores kunder er sikret et tilfredsstillende resultat og får den bedste løsning. Kontakt derfor vores kundeservice på 96 40 00 01, så vil vi finde den bedste løsning der passer til dig.