Printere, etiketmaskiner og dymo

Mangler du en ny printer til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, så kan du finde lige præcis den du mangler her. Hvad enten det er laserprinter, farveprinter eller blækprinter. Vi har Brother, HP, Epson printere.


Printere og patroner

Mangler du en ny printer til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, så kan du finde lige præcis den du mangler her. MERservice har alt til kontoret. Hvad enten det er laserprinter, farveprinter eller blækprinter, så kan det findes her hos MERservice . Er det et bestemt mærke du søger, har vi Brother, HP, Epson printere. Skal der laves labels til organisering, har vi Dymo labelprintere og Brother labelprintere, samt labeltape dertil. Alt til kontorets udskrivning finder du her.

Hvilken printer?

Du kender det godt. Når der skal vælges printer til kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Udvalget er stort og hvilken printer skal du vælge? Her 4 spørgsmål du kan overveje før du vælger printer:

 1. Hvad skal den bruges til?
  Skal du printe billeder og fotos eller er det mest dokumenter
  En blækprinter er det bedste valg til billeder og fotografier i høj kvalitet.

 2. Hvor ofte printer du?
  Printer du hver dag eller en gang om ugen.
  Hvis du ikke printer så ofte er laserprint et godt valg, da dens patroner ikke så nemt tørrer ud.

 3. Hvor meget plads har du til printeren?
  Det siger sig selv at du skal have plads til din printer

 4. Skal den kunne printe direkte fra din appel enhed?
  Skal printeren være kompatibel med appel airprint, så du nemt kan skrive ud fra din Iphone eller MacBook

Er du i tvivl, så kom ind i butikken og få råd og vejledning eller skriv til johnni@merservice.dk

Forskellen på Blæk og Laserprinter

Når du går på jagt efter en ny printer, får du nok spørgsmålet - skal du have en blæk eller laser printer? For at gøre dit køb af printer nemmere får de største forskelle her:

Fordele ved Laserprinter 
Laserprintere er gode til at udskrive dokumenter med tekst og grafik. Laserprintere fås enten som sort/hvid eller som farveprintere. Udskrivningen står altid skarpt på papiret hos en laserprinter og den er hurtigere til at udskrive mange sider end en blækprinter. En lasertoner tørrer ikke så let ud som blækpatroner. Så godt hvis du printer meget og ofte.

Fordele ved blækprinter 
Blækprintere giver rigtig god billedkvalitet og er derfor gode til at printe farvetryk, fx fotografier eller billeder En blækprinter en farveprinter. Blækprinteren Kan også udskrive flotte dokumenter med tekst og billede, bare ikke så tydeligt som laserprinteren. Blækpatroner kan koste mere end lasertoner. Men Blækprinteren giver dig superflotte farveprints.

Er du i tvivl, så kom ind i butikken og få råd og vejledning eller skriv til johnni@merservice.dk