Post-it

Skal du farvekoordinere eller huske noget vigtigt? Hos MERservice finder du et bredt udvalg af post-it blokke. De er gode til korte beskeder og små huskelister der kan klistres fast i bogen, kalenderen eller på tavlen. De findes i mange farver, både neon og de mere dæmpede.


Post-it til kontor og hjem

Man kan ikke sige kontor uden at sige post-its eller memoblokke som de også kaldes. De er uundværlige på skrivebordet, i receptionen, i skolen eller på hjemmefronten. De er gode til korte beskeder og små huskelister der kan klistres fast i bogen, kalenderen eller på tavlen. De findes i mange farver, både neon og de mere dæmpede. Til at markere hvilken side man er kommet til, har vi index pile i assorterede farver. Til Z notes har vi også en dispenser, så det gør det nemmere at tage dem op og holde styr på dem.

Post-it blokke til mange formål

Vidste du at post-it sedlerne blev opfundet ved et tilfælde? Det var i jagten på en stærkere lim at en medarbejder fra firmaet 3M ved en fejl opfandt en lim der ikke klistrede særligt godt, men kunne klistre igen og igen på forskellige overflader. Så medarbejderen brugte limen til at sætte bogmærker fast i sin salmebog. Selvom 3M i starten ikke helt så ideen i sedlerne, fik de alligevel en chance, da de blev sat i produktion i 1980. De sælges i dag i mere end 100 lande.

Af en fejl at være kan man bruge post-it til ufatteligt mange ting. Det er bare smart lige at have en lille seddel til rådighed til en mindre besked også selvom de fleste i dag bruger IT til at kommunikere, bliver sedler brugt som farvekoordinering når der skal studeres til eksamen eller i bøger hvis der er en tekst der skal huskes.

Studietips med post-it

  1. Du kan sætte påmindelser steder du normalt ikke vil forvente det. fx på badeværelsesspejlet, så du kan træne din hukommelse under tandbørstningen.
  2. Marker de vigtigste ting i bøgerne med pos-it sedler, gerne med forskellige farver så du hurtigt kan finde overblik.