Posca

Posca Pastel Brun

Posca Pastel Brun
Posca Pastel Brun
Posca

Posca Pastel Brun

Posca pasteller er det perfekte kreative værktøj til præcisions arbejde som farvelægning. De er et voks baseret produkt, som gør dem bløde og glatte at tegne med, men samtidig er det muligt at lave præcisions arbejde med dem pga deres lange design. Posca pastel er både til dig der er amatør eller erfaren kunstner til at tegne på alle overflader.(papir, glas, metal, plastik, træ mm.). Findes i 24 klare farver. 

Beskrivelse:

  • Farvernes specielle voksformulering giver mulighed for et bredt spektrum af udtryk, fra den lette streg til en fulddækkende flade. Stregbredde 1,0-6,8 mm (afhængig af vinkel)
  • Pastellerne er nemme at spidse, så du kan holde farven ren og bruge den til præcise linjer. Med sin lange udformning kan den holdes ligesom en blyant.
  • Posca pastel gør det muligt for dig at udforske forskellige teknikker som skyggetegning, ridsning og udtværing. De er også specielt gode til kontrast effekter eller til at blande farverne.
  • Pastellerne er bøjelige når opvarmes og kan fortyndes med opløsningsmidler. Så der er rig mulighed for at bruge dem til at eksperimentere og anvende forskellige teknikker. 
  • Bør ikke opbevares ved temperatur over 40 grader. 
  • De efterlader meget lidt grums, når de bruges og kan der bruges derhjemme eller udenfor.

Posca: 
Posca er et kendt mærke indenfor hobby produkter. De laver produkter til farvelægning, herunder er de mest populære posca tusser som, men også pasteller, farveblyanter og maling. Posca produkter er nemme at bruge og gør den kreative proces til en leg. Deres produkter kan bruges både af amatører og professionelle kunstnere.

0.00 DKK
29.95 DKK

Antal

Du vil optjene 0 points med dette køb.