Plus Tusser

Plus tusser er ligesom posca tuscher flydende akryl maling på pen og er et rigtig godt redskab når der skal males på lærred, sten, glas, træ, sko og meget mere. Find din yndlingsfarve her.

Find dine farver hos MERservice

Plus tusser er ligesom posca tuscher flydende akryl maling på pen og er et rigtig godt redskab når der skal males på lærred, sten, glas, træ, sko og meget mere. Find din yndlingsfarve her.

Plus tusser er meget klar i farven og akrylmalingen kommer nemt ud af tuschen. Du kan bruge plus tusser på mange forskellige materialer og lader du lagene tørre kan du overdække flere lag. De fås i mange farver.

3 kreative aktiviteter med Plus tusser:

  1. Tegn på sten kan både være en hyggelig aktivitet med børn men også blive til små kunstværker der kan ligge udenfor i alt slags vejr. Det eneste du skal bruge er: nogle sten, gerne med en flad overflade, en god idé til at tegne på stenen og nogle Plustusser. Hvis du er ikke kan finde på hvad du skal tegne på stenen, kan man altid starte med den traditionelle mariehøne eller vejr stenen med teksten: varm sten-sol, våd sten - regn, kold sten- frost, hvid sten -sne, urolig sten - blæst, sten væk - orkan, to sten - du er fuld. 
  2. Opfrisk dine gamle sneakers med nye motiver. Find dine gamle hvide sneakers frem og flere forskellige farver posca tusser, så er du klar til at lave et mesterværk til hverdagsbrug.
  3. Lav små navneskilte til dit urtebed. Find små træstumper og farvelæg med tekst og figurer, så har du altid styr på hvad der spirer frem i bedet.

Du kan finde inspiration på vores facebook side til dine næste kreative projekter. Der er et univers af kreative projekter og gode ideer til dit næste kreative projekt. Eller du kan gå ind på MERservice instagram og blive inspireret til næste gang du skal være kreativ med børnene eller venner.

Hobby aktiviteter er godt for din hjerne

At have en hobby er godt for krop og det mentale helbred. At skabe noget visuelt kan være med til at forebygge stress og nedsat humør. At kunne fordybe sig og glemme alt omkring sig, hedder at være i flow. Når hjernen er i flow vil den restituere sig. Når vi skaber noger, der gør os glade og som vi er stolte af, frigøres dopamin som er et belønningshormon, der får os til at føle os bedre tilpas. De bedste ideer kommer, når vi tillader hjernen at være kreativ. Så giv hjernen en pause ved at tænke uden for boksen. At have en hobby kan derfor være med til at forbedre din livskvalitet.