Plastlommer og charteks

Her finder du plastlommer og charteks til organisering og arkivering af pairer og dokumenter.


Plastlommer og charteks til dokumentopbevaring 

Står du og mangler plastiklommer eller charteks, kan du finde dem lige her til en god pris. Vi har plastlommer fra Bantex som er gode i kvaliteten. Til organisering og arkivering har vi charteks til diverse dokumenter og papirer, gennemsigtige og i forskellige farver.

Forskellen på chartek og plastlommer

Plastlommer har huller i siden, så de kan sættes i et ringbind eller brevordner. Plastlommer er gode til at beskytte dine papirer og dokumenter for støv og vand. Da plastlommer har huller i siden kan du også samle dem med snor eller bånd, hvis du bruger plastlommerne til hobbyaktiviteter. Fx til at samle strikkeopskrifter med. Plastlommer fås både med åbning i top og side.

Charteks er mere et omslag hvor du kan samle dine papirer i. Charteks fås med åbning i top og side, alt efter til hvilket brug du skal bruge charteks til. Charteks er gode til at opbevare og samle dine papirer på farten. På den måde beskytter du dine papirer og du kan dele dem op i emner i forskellige lommer.

2 kreative ideer med plastlommer

1. Lav små figurer af syede plastlommer: klip en simpel figur ud af plastlommen fx en blomst. Clips derefter i kanten af de to lag rundt om figuren. Gem et lille hul i figuren og fyld den med sammenkrøllet papir, ris, blade eller hvad du har fantasi til. der kan sættes snor i og hænges op i vinduet eller ude i æbletræet.

2. Du kan sy aflange lommer i plastlommen, så du har en fin collageramme til børnenes tegninger.