Papir

Her finder du et stort udvalg af farvet pap i forskellige flotte farver, der kan bruges til det meste kunsthåndværk, dekorationer, DIY projekter samt kortfremstillinger.  


Farvet papir til den kreative

Skal du lave flotte og kreative kort til indbydelser eller bordkort til konfirmationen? Så er farvet papir en god løsning. Med farvet papir kan du nemt pifte en invitation op og lave det i dine yndlingsfarver. Du kan bruge det i printeren eller du kan tegne og male direkte på papiret. Hos Merservice finder du papir i mange forskellige farver og størrelser.

Karton til næste hobbyprojekt

Karton kan bruges til mage forskellige hobby aktiviteter. Kraftig karton er god til fx eksamens oplæg eller til børnehavens forskellige kreative opgaver. Det kraftige karton kan tegnes og males på med fx posca tusser, fineliners eller en almindelig marker. Med mange farver at vælge imellem bliver dit hobbyprojekt lige som du vil ha det.

Vi udvider vores bolig sortiment løbende

Vi finder løbende nye hobbyprodukter til webshoppen. Vi er altid på udkig efter nye hobbyprodukter der kan inspirere og laves kreative ting af. Klik ind på vores instagram side hvis du vil se hvad og hvordan du kan bruge vores bolig produkter.

Har du et forslag til hvad vi mangler i vores hobby sortiment, så skriv til os på kontak@merservice.dk. Vi er altid på udkig efter nye produkter til hobbyafdelingen.