Malebøger og papir

Malebøger til den kreative fritid eller til at koble fra en stresset hverdag. Lad farverne få frit løb og giv hjernen en pause. Her finder du også papir til de kreative aktiviteter sommer, forår, efterår og vinter.

Ingen varer fundet.


Mandala malebøger for voksne 

Med Mandala malebøger kan du få lov til at koble fra hverdagens stres og jag. Når du farver i mandalabøgerne er valg af farve det eneste du skal tænke på og det kan være lige meget hvilke farver du vælger for det er kun dig der skal se det. Hjernen har brug for små pauser til at reflektere over dagens oplevelser og udfordringer. 

Mandalabøgerne har fortegnede figurer i forskellige temaer, alt efter dine interesser. Så det er lige til at gå til og det eneste du skal bruge er farver. Du kan fx bruge stabilo fineliners, posca tusser eller de gode gamle skolekridt eller oliekridt som de også kaldes.

Malebøger for børn

Malebøger med fortegnede figurer er gode til at underholde børnene i fx bilen på ferien. Med malebøgerne kan børn lade kreativiteten flyde frit og øve sig på finmotorikken der skal bruges til fx når der skal læres at skrive og regne. Ved at farve i malebøgerne styres musklerne i håndled, hænder og fingre.

3 gode grunde til at bruge malebøger:

  • Fokus og koncentrationen styrkes uden barnet er klar over det. Det at kunne fokusere på et arbejde over længere tid, gør dem bedre til fx at have tålmodighed til at læse.
  • Træner finmotorikken, så barnets evne til at ramme en linje kan hjælpe med at skrive fx bogstaver senere i livet.
  • Bliver god til genkendelse af former og mønstre, som kan blive et godt udgangspunkt for at tale om figurerne, er det en hund, kat, elefant osv.