Makulering

Makulering

Skal du have alt til kontoret, så er en makuleringsmaskine en del af pakken. Beskyt dine data og benyt en makulator til at makulering af vigtige dokumenter der ikke må ses af andre end dig.  Vi har makuleringsmaskiner i forskellige størrelser til erhverv og hjemmebrug. 

Makulator Fellowes 73Ci

2,498.00 DKK
En rigtig arbejdshest til det lille kontor med 1-3 personer. PowerShred 73Ci makulerer op til 11 sider af gangen.Et 100% jam Proff system søger for, a...
mere info

Makulator Fellowes 8MC

1,195.00 DKK
Fellowes 8MC Micro Cut makulator, der klarer op til 8 ark ad gangen og kan kører non-stop i op til 5 minutter. Sikkerhedsniveau DIN P-4. Med sikkerhed...
mere info

Makulator smøreolie 125 m.

79.00 DKK
Makuleringsolie til makulator maskiner. Hjælper makulatoren til en effektiv makulering. Det anbefales at oliere maskinen ugentligt for optimal makuler...
mere info

Makulering

Skal du have alt til kontoret, så er en makuleringsmaskine en del af pakken. Beskyt dine data og benyt en makulator til makulering af  vigtige dokumenter der ikke må ses af andre end dig. I denne kategori finder du alt indenfor makuleringsmaskiner. Vi kan tilbyde makuleringsmaskiner fra Fellowes med forskellige funktioner, der både passer til kontoret på arbejdspladsen eller det lille kontor derhjemme.

Makulator til kontoret

Minimer papirrod på kontoret. Affaldsspandende bliver hurtigt fyldt op på et aktivt kontor. Med en makulator er det muligt at skære papiret i små stykker og derved få mere plads i affaldsspanden. I dag kan man ikke undgå at arbejde med peronfølsomme oplysninger på kontoret. Med en makulator sørger du for at afskaffe private data på en sikker måde. 

Det samme gælder til afskaffelse af personfølsomme data til privat brug. Har du hjemmekontor er det lige så vigtigt at kunne destruere gamle regninger eller noter, så dine personlige oplysninger forbliver private.

Rengøring af Makulatormaskinen

Hos Merservice kan du også finde smøreolie til rengøring af Makulatoren. For at undgå papirstop skal du vedligeholde og rengøre din makulator. Husk at slukke makulatoren under rengøringen. De to vigtigste ting at vedligeholde er: 

  1. Makulatorens valser - Smør valserne regelmæssigt for at undgå udtørring. Hvis valserne udtørrer vil du få dårligere skåret papir og nemmere til papirstop. Du kan også finde smøreolie hos MERservice.
  2. Sikkerhedssensoren - sluk maskinen ved kontakten og gør forsigtigt sensorhovedet rent med en tandbørste eller lignede

Undgå makulator papirstop

Hvem fixer makulatormaskinen når den står og siger den der papirstop lyd? Lige som du skal til at makulere 100 siders dokumenter. Der er 5 ting du kan tjekke op på når makulatoren har papirstop:

  1. Helt simpelt - tøm beholderen, ofte er det den største synder til papirstop. Så tøm beholdere oftere end du plejer
  2. Alle låger skal være lukkede. Hvis der er nogen åbne, virker makulatoren ikke.
  3. Tjek hvor mange stykker papir din makulator kan klare at tage ad gangen. Det kan godt være den ikke kan klare alle 100 dokumenter på én gang. For mange dokumenter ad gangen kan sætte sig fast.
  4. rengør makulatoren, sørg for at smøre valserne med smøreolie jævnligt
  5. tryk på tilbage knappen og derefter start igen. Og hvis det ikke virker så sluk og tænd makulatoren.

Kontakt os på kontakt@merservice.dk hvis du har brug for råd og vejledning til køb eller vedligehold af dine kontormaskiner.