Lys og lightere

I denne kategori finder du alt indenfor lys og lightere. Find lys der matcher farven til din fest eller til en hyggelig aften på terrassen. 


Lys festen op med Stearinlys og lightere

Skal der levende lys på bordet, kan det købes lige her til gode priser. MERservice har både lange stearinlys og bloklys i flere farver. Lightere findes også i denne kategori, så du kan tænde lysene på bordet. Hvis vejret ikke lige stor på vindstille og solskin har vi også stormlightere der tænder i al slags vejr.

Stearinlys i glas til terassen

Når sommersæsonen nærmer sig er det godt at have et par lysbowler til terrasse bordet. Gør lidt ekstra ud af borddækningen med fine lysbowler der giver et hyggeligt lys. Kan for eksempel bruges til konfirmationsbordet, studenterbordet eller fødselsdagsbordet.

Hyggebelysning med stearinlys

Hygge er et dansk begreb og for mange er stearinlys en del af hyggen. Hygge handler om at skabe en speciel atmosfære, hvor alle er en del af fælleskabet. Hygge kan beskrives som et øjeblik hvor alle har det godt og er en del af fællesskabet. Stearinlyset er med til at skabe den atmosfære ved at lave en blød belysning på for eksempel en sommer aften. 

Stearinlys i forskellige farver og størrelser

Med lys i mange forskellige størrelser, farver og typer kan du skabe hyggelige stemninger hele året rundt. Hos MERservice finder du et stort udvalg af stearinlys.

Med mange fyrfadslys placeret rundt omkring i rummet, skaber du nemt en hyggelig stemning. Lange alterlys kan kaste lange skygger, der giver en helt speciel stemning til aftenen. De har lang brændetid så der er til den lyse morgen. 

Til jul og påske kan du bruge stearinlysene i flotte lysdekorationer lavet i forskellige farvetemaer, der kan sprede forventning og glæde.

Vi udvider vores bolig sortiment løbende

Vi finder løbende nye mærker til webshoppen, så du kan få opgraderet din bolig. Vi er altid på udkig efter boligartikler der er funktionelt, holdbart og lavet i et æstetisk design, der gør boligindretningen meget flottere og brugbar. Bliv inspireret af danske og udenlandske designere her på siden. Eller klik ind på vores instagram side hvis du vil se hvad og hvordan du kan bruge vores bolig produkter.

Har du et forslag til hvad vi mangler i vores bolig sortiment, så skriv til os på kontak@merservice.dk. Vi er altid på udkig efter nye produkter til boligindretningen, der både har et flot design men også er brugbart i hverdagen.