Kuglepenne

I denne kategori finder du alt indenfor kuglepenne. Vi har bl.a. Uni-ball og Pilot kuglepenne i farverne grøn, rød, sort og blå. 


Stort udvalg af Kuglepenne

MERservice har de vigtigste produkter indenfor kontorartikler. Herunder gode skriveredskaber, og vores sortiment af kuglepenne opfylder ethvert krav. Vi har kuglepenne fra BNT, Uni Ball, Niceday og Pilot. Vi har sorte, røde og blå kuglepenne til gode priser.

Find din kuglepen

Kender du det? Du leder alle steder på dit skrivebord og opdager at din kollega har taget din bedste kuglepen. Noget så simpelt som en kuglepen er det af de redskaber vi bruger hver dag og vi har hver især en favorit. Der findes rigtig mange salgs kuglepenne. Det er forskelligt hvad vi hver især godt kan lide ved en kuglepen. For nogle er det farven eller materialet, for andre er det måden blækket ser ud på papiret. For mange er det lige meget, bare den virker. Derfor er det god at udvalget er så stort. Der er noget til enhver smag.

Pilot Bottle - den grønne kuglepen

Vi vil gerne fremhæve Pilot udemærkede grønne gelpen. Pilot har lanceret et produkt der også tilgodeser miljøet. Pilot Bottle er en gelpen der primært er fremstillet af omsmeltede plastvandflasker. Designet afspejler det oprindelige materiale. 89,8 % genanvendt plast er brugt i produktet i forhold til den totale vægt eksklusive udskiftelige dele. Pilot Bottle er først på marked med hylstre af genanvendte vandflasker. Pennen skriver med gelbaseret blæk.

Skriver du med venstre hånd?

Et anden mærke der er begyndt med genanvendt plastic er Pentel. Med Pentel Energel har Pentel lavet en let pen med bredt gummigreb. Pentel Energel er fremstillet af 54% genanvendte materialer og er en del at recycology – pentels bæredygtighedskoncept. Blækket tørrer hurtigt, hvilket er en fordel hvis du bruger venstre hånd, da blækket når at tørre så hånden ikke tværer blækket ud. Pentel er til dig der notere, skriver eller tegner.

Hvad er en gelpen?

Gelpen er forkortelse af Neutral Ink Ballpoint Pen. Det specielle ved gelpenne er at blækket først bliver flydende ved kontakt med papiret. På den måde bliver skriveoplevelsen mere glat og uden at du skal trykke for meget på papiret. Modsat den klassiske kuglepen, der har en kugle i spidsen du skal trykke mod papiret, så kuglen fører blækket ud på papiret. Men det er igen smag og behag hvordan man ønsker sin skriveredskab skal fungere og se ud på papir

4 Tips til at fjerne kuglepen fra tøj

  • Jo hurtigere du forsøger at fjerne pletten jo større er sandsynligheden for at du får pletten fjernet. Blækket må helst ikke trænge for dybt ind i stoffets fibre
  • Dup i stedet for at gnide på pletten
  • Spritbaserede produkter kan fjernes med husholdningssprit eller hårspray, alternativt antibakterielt håndesinfektionsmiddel og vask derefter tøjet for sig selv.
  • Vandbaserede produkter kan duppes med mikrofiberklud og derefter påføres vandbaseret pletfjerner, lad det virke og dup igen for at suge farven op, vask tøjet for sig selv og gentag evt. processen.