Kontormaskiner og elektronik

Hos MERservice finder du alt lige fra lamineringsmaskiner, printere, lommeregnere og makuleringsmaskiner. Vi har et stort udvalg som passer lige til det du søger. Søger du tonere og blæk, har vi et bredt sortiment der passer til din printer. 


Kontormaskiner til firma eller hjemmekontoret

På kontoret og i privaten, er kontormaskiner en stor del af dagligdagen. Vi kan ikke undvære maskinerne, hvad enten det er printere, makuleringsmaskiner, lamineringsmaskiner og lamineringslommer, skæremaskiner eller lommeregnere. Her hos MERservice har vi alt hvad du skal bruge inden for både kontorartikler og maskiner, så du kan få både hjem og virksomhed til at køre.

Printere til hverdagens print

Står du og mangler en god printer, så har vi printere fra både HP, Brother og Epson, som længe har været førende inden for print og scanning. Vi har også labelprintere som er gode til at lave labels til kontoret eller i privaten, så der er styr på papirarbejdet og bogføringen. Patroner, blækpatroner, printerpatroner har vi også et stort udvalg af her hos MERservice , og endda til fordelagtige priser. Står du endvidere og mangler batterier til diverse elektronik, så har vi også gode holdbare batterier fra Duracell. Har du spørgsmål eller mangler du hjælp til at finde det du mangler, så tag gerne kontakt til os. Så hjælper vi dig hurtigt videre.

Tonere og blækpatroner til udskrift

MERservice har også tonere og blækpatroner til din printer. Vi har et stort udvalg til gode priser. Vi har blækpatroner i sort, samt flere forskellige farver. Vi forhandler flere mærker blandt andet Brother, Canon og HP. Der er noget der vil passe til alle sals printere. Har vi ikke den ønskede blæk eller toner på lager, bestiller vi den hjem til dig. Vi sælger både til private og erhvervskunder.

Lamineringsmaskiner og Makuleringsmaskiner

Lamineringsmaskiner

MERservice tilbyder et fornuftigt udvalg af maskiner og lommer til laminering. Apex lamineringslommer og Lunar samt Fellowes lamineringsmaskiner er iblandt udvalget. Få lamineret dit menukort, drinkskort eller andet til restauranten. Prisskiltning er også en god ide at få lamineret, samt billeder og andet vigtigt der ikke må få fugt. Find din lamineringsmaskine lige her til en god pris.

3 kreative aktiviteter med laminering:

- Find blomster og blade i skoven. Med en lamineringsmaskine kan du indkapsle naturen til senere brug i fx undervisning, lege eller opgaver

- Bevar de bedste børnetegninger og laminer dem, lige til at hænge op

- Laminer to do lister til børnene, så de kan hænges op på køleskabet.

Makuleringmaskiner

Skal du have alt til kontoret, så er en makuleringsmaskine en del af pakken. Beskyt dine data og benyt en makulator til at destruere vigtige dokumenter der ikke må ses af andre end dig. I denne kategori finder du alt indenfor makuleringsmaskiner. Vi kan tilbyde makuleringsmaskiner fra Fellowes med forskellige funktioner, der både passer til kontoret på arbejdspladsen eller det lille kontor derhjemme. MERservice har alt til kontoret.