Kontormaskiner og tilbehør

Kontormaskiner og tilbehør

I denne kategori finder du alt indenfor kontormaskiner og tilbehør. Lige fra lamineringsmaskiner, printere, lommeregnere og makuleringsmaskiner. Vi har et stort udvalg som passer lige til det du søger. Søger du tonere og blæk, har vi et bredt sortiment der passer til din printer. 

A3 Lamineringsmaskine (Lunar)

1,098.00 DKK
Ideel til brug i hjemmet til hobbyprojekter og lignende. Laminerer op til A4 størrelse med 80 mikron lommer. Denne lamineringsmaskine bruger ca. 6 min...
mere info

HP Color LaserJet Pro M254dw

2,195.00 DKK
HP Color LaserJet Pro M254dw - Printer - farve - Duplex - laser - A4/Legal - 600 x 600 dpi - op til 21 spm (mono) / op til 21 spm (farve) - kapacitet:...
mere info

Maskiner og blækpatroner til kontoret

På kontoret og i privaten, er kontormaskiner en stor del af dagligdagen. Vi kan ikke undvære maskinerne, hvad enten det er printere, makuleringsmaskiner, lamineringsmaskiner og lamineringslommer, skæremaskiner eller lommeregnere. Her hos Click2Buy har vi alt hvad du skal bruge inden for både kontorartikler og maskiner, så du kan få både hjem og virksomhed til at køre.

Står du og mangler en god printer, så har vi printere fra både HP, Brother og Epson, som længe har været førende inden for print og scanning. Vi har også labelprintere som er gode til at lave labels til kontoret eller i privaten, så der er styr på papirarbejdet og bogføringen. Patroner, blækpatroner, printerpatroner har vi også et stort udvalg af her hos Click2buy, og endda til fordelagtige priser. Står du endvidere og mangler batterier til diverse elektronik, så har vi også gode holdbare batterier fra Duracell. Har du spørgsmål eller mangler du hjælp til at finde det du mangler, så tag gerne kontakt til os. Så hjælper vi dig hurtigt videre.