Hobby

Hos MERservice finder du Hobby ting til dine kreative projekter. Vi har forskellige hobby artikler der kan bruges til mange forskellige kreative fritids aktiviteter. Får du børnebørnene på besøg har vi posca tusser, farveblyanter eller forskellige kreative diy kits. For eksempel diy blomster kit, som kan bruges til fine blomster dekorationer eller til morsdag gaven fra børnene.


MERservice har Hobby ting til kreative projekter

Hos MERservice finder du Hobby ting til dine kreative projekter. Vi har forskellige hobby artikler der kan bruges til mange fritids aktiviteter. Får du børnebørnene på besøg har vi forskellige kreative diy kits. For eksempel diy blomster kit, som kan bruges til fine blomster dekorationer når de er lavet. Eller til morsdag gaven fra børnene.

Hvis du laver kunst i din fritid, har vi også forskellige skriveredskaber fx posca tusser, der er akryl i tusch form. Du kan bruge Posca tusserne på har utallige måder, til at tegne på lærred, papir, sko, sten, træ, glas mm. De fås i flere forskellige størrelser og farver. Tusserne kan bruges af små børn uden du skal tænke på malebøtter og pensel. Uanset hvilken Hobby du har kan du finde Hobby artikler her på shoppen.

Skal du pakke gaver ind har vi også både gavepapir og gavebånd, så du kan pakke morsdags gaven fint ind. Vi har gavepapir i forskellige papirs kvaliteter. Går du op i gaveindpakning har vi gavepapir i tyk kvalitet der holder på gavens form og indpakningen holder bedre. At give en gave der er smukt pakket ind fortæller at der er brugt tid på at glæde modtager.

Vi får løbende nye Hobby ting i butikken og på webshoppen. Har du nogle ønsker eller ideer til hobby artikler du mangler i vores sortiment så skriv til kontakt@merservice.dk

Hobby aktiviteter er godt for din hjerne

At have en hobby er godt for krop og mentale helbred. At skabe noget visuelt kan være med til at forebygge stress og nedsat humør. At kunne fordybe sig og glemme alt omkring sig, hedder at være i flow. Når hjernen er i flow vil den restituere sig. Når vi skaber noget der gør os glade og som vi er stolte af, frigøres dopamin som er et belønningshormon der får os til at føle os bedre tilpas. De bedste ideer kommer når vi tillader hjernen at være kreativ. At give den en pause til at tænke uden for boksen. At have en Hobby kan derfor forbedre din livskvalitet.

3 Hobby ideer til weekenden

Mangler du inspiration til kreative hobbyer, så er her 3 hobby ideer du kan springe ud i når du får fri:

1.Begynd at tegne – måske det er en hobby du lavede som barn, tag det op igen. Men hvad skal jeg tegne. Find en blok og nogle gode blyanter eller fine liners og start med at doodle. Doddle kan alle. Doodle er egentlig bare små tilfældige mønstre på papir. Så alle kan være med. Du kan starte med cirkler eller firkanter og udvikle det derfra. Ellers er en søgning på google god til at blive inspireret af.

2.Find et kreativ kit, så er det forudbestemt hvordan du går i gang og du skal ikke selv finde ud af hvor du skal starte men bare gå i gang efter en vejledning.

3. Hvis du er den praktiske type, der mener at dit hobby projekt skal kunne bruges til noget, så kan du lave dine egne til og fra kort. Her kan du bruge naturmaterialer fx blade, grøntsager, blomster. Det eneste du skal bruge er maling, pap/papir. Put maling på et blad læg det med malingen nedad og læg noget tungt ovenpå og pres. Når du tager bladet af papiret igen, vil bladets fine strukturer være overført på papiret.

Rigtig god kreativ proces

Find inspiration og nye produkter på vores instagram profil merservice.dk