Gaveæsker

I denne kategori finder du alt indenfor vingaveæsker. 


Gaveæsker til indpakning

Skal du forærer en vin til værten eller som gave til en speciel anledning, har vi gaveæsker til at pakken vinen pænt ind. Vi har vingaveæsker til vin i sort og i brunt læderlook som ser lidt mere eksklusivt ud. Skal du bruge en æske eller anden speciel gaveindpakning, så kan vi hurtigt bestille det hjem til dig til en god pris.

Indpakning handler om mere end at pakke en gave ind. Det handler om at skabe spænding og forventning. Vi har æsker, papir, bånd mm. Gør indpakningen en del af oplevelsen.

Emballage til Erhverv og Private

MERservice har Emballage til indpakningscentralen på arbejdet eller hvis du skal sende gaver med posten. Optimer din virksomheds emballage. Hos MERservice finder du også et stort udvalg af produkter, som kan gøre din hverdag en del nemmere, hvis du ofte skal pakke forskellige varer eller lignende ind. Med alt fra strækfilmdispensere og tapedispensere til stærke elastikker og bobleplast kuverter finder du en lang række emballageprodukter, som kan bidrage positivt til dig og dine ansattes arbejdsdag.

Indpakning af den perfekte gave

Uanset om du skal bestille indpaknings produkter til arbejdspladsen eller ønsker at pakke julegaverne flot ind derhjemme, finder du dine kreative produkter her os MERservice. Udforsk vores Hobby sortiment og lad dig inspirere af vores gør det selv videoer på instagram og facebook

Vi er altid åbne overfor det vores kunder efterspørger så skriv til kontakt@merservice.dk eller ring på 96 40 00 01, til os hvis der er noget du mangler af kreative produkter til din kreative hobby.