Gavepapir

I denne kategori finder du alt indenfor gavepapir. Vi har gavepapir til enhver lejlighed, om det er fødselsdagsgave, julegave eller en bare-fordi gave. 

Smukt Gavepapir til den perfekte gave

Indpakning handler om mere end at pakke en gave ind. Det handler om at skabe spænding og forventning. Vi har æsker, papir, bånd mm. Gør indpakningen en del af oplevelsen.

Hos MERservice.dk finder du billigt og godt indpakningspapir til enhver lejlighed. Skal du bruge julegavepapir har vi det med forskellige mønstre på. Stribet indpakningspapir, papir med stjerner, gråt indpakningspapir og flere andre farver. Køb dit indpakningspapir her hos os og vær sikker på at gaven er flot pakket ind.

Hvilken slags affald er gavepapir?

Du kan folde gavepapiret pænt sammen og genbruge det til næste år. Hvis papiret ikke kan genanvendes næste år, så skal det smides i restaffald/brændbart(i skraldespanden eller på genbrugspladsen), da papiret kan være overfladebehandlet eller indeholde meget farve.

Indpakning for Erhverv og Private

Uanset om du skal bestille indpaknings produkter til arbejdspladsen eller ønsker at pakke julegaverne flot ind derhjemme, finder du dine kreative produkter her os MERservice. Udforsk vores Hobby sortiment og lad dig inspirere af vores gør det selv videoer på instagram og facebook

Vi er altid åbne overfor det vores kunder efterspørger så skriv til kontakt@merservice.dk eller ring på 96 40 00 01, til os hvis der er noget du mangler af kreative produkter til din kreative hobby.