Garden Beetle

Garden Beetle vandkander fra japanske Hachiman. Med ny praktisk funktion og flot design har Hachiman lavet en vandkande der både er nem at tage med i haven og er flot design til haven eller huset, når den ikke er i brug.


Vandkande til udendørs og indendørs

Garden Beetle vandkander fra japanske Hachiman. Med ny praktisk funktion og flot design har Hachiman lavet en vandkande der både er nem at tage med i haven og er flot design til haven eller huset, når den ikke er i brug. Så mangler du en praktisk vandkande du både kan bruge indendørs og udendørs så er Garden Beetle fra Hachiman et godt valg.

Hachiman-Kasei er et japansk mærke, der laver et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjem og have. Hachiman-Kasei er en familievirksomhed, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af Hachiman-Kasei opbevaringskasser. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, til bilen, til indkøb, i haven.

Garden Beetle vandkander med praktisk design

Garden Beetle vandkande er designet med de samme gode og robuste materialer som resten af deres produktserier. Herunder Omnioutil spandende, Cestino og Balcolore opbevaringskurvene og Omnioffre opbevaringssystem. De flotte vandkander er designet med et hul i håndtaget der passer til en haveslange, hvilket gør det nemt at fylde vandkanden med vand mens du  laver andre ting i haven imens.

Vandkanden er uden phthalater og meget holdbar.

Garden Beetle vandkande er med et specielt design på brusehovedet, den har i stedet for brushoved en bred tud med riller som fordeler vandets stråler fint ud over planterne. Hanken er også special designet, der gør den nem at hælde vand ud af. Derudover kan vandkanden tåle temperaturer ned til -20 og op til 120 grader. Vandkandens silhuet er enkel og flot i designet. Det er nemt at se hvorfor denne vandkande har fået Good design award 2023.

Vandkanden er i 3 klassiske farver: Hvid, sort og grøn

De findes i to størrelser: 1,5 og 5 Liter.

5 Liter måler 37,5 x 22 cm og er 18,5 cm høj (30,5 med hank)

1,5  liter måler 34 x 16,1 cm og er 16,3 cm høj

Som Hachiman selv skriver på deres side "Med flersprinklerstruktur kan du nyde vanding med en smuk vandbruser. En yndefuld strømning og vandstrøm som et springvandsshow er hurtig vanding mulig. Med en flot billedligende silhuet vil den bringe held og lykke til din have"