Fineliner

Find Fineliners til job og fritid her. Her finder du Fineliners i forskellige farver og størrelser til almindelig tekstskrivning eller til kreative projekter. Vi har klassiske mærker der er holdbare og gode til præcisionsarbejde.


Hvad er en Fineliner?

En Fineliner er som navnet siger en fin linje. Så en Finelinjer vil give dig en præcist og klar streg. Den fine spids er lavet af et lille stykke plast der fordeler blækket. Fineliners kan tegne finere streger end en marker og er kan fås med forskellige spidstykkelser fra 0,03 mm til 1 mm. Størrelser der rækker over 10-12 tykkelser. Hos nogle mærker er Fineliners delt op i XS, S, F, M og L. Derfor kan en Fineliner bruges til alt hvor du skal gå i detaljer og teksten skal stå skarpt. 

4 gode fordele ved en Fineliner:

  • Fineliner giver en meget fin og præcis streg som gør den god til præcisionsarbejde og tegninger hvor der kan komme meget bevægelse og udtryk i stregen.
  • Fineliner kan fås i forskellige farver og tykkelser, som gør dem gode til kreative projekter som tegninger, kortskrivning, doodeling og almindelig tekstskrivning. Med foskellige størrelser kan du variere udtrykket i din tegning og give struktur i billedet.
  • Fineliner har en god holdbarhed. Skulle du glemme at putte proppen på pennen, vil blækket ikke udtørre med det samme på pennen. Derimod tørrer det hurtigt på papiret, hvilket gør Fineliners gode til at bruge med lineal, da stregen ikke når at blive tværet ud.

Fineliner til job og fritid

En Fineliner kan du bruge på jobbet til noter eller almindelig tekstskrivning. I fritiden er Fineliners er gode kreative projekter. For eksempel til skitsering af motiver. Med en Fineliner får du en mere levende streg fordi du ikke kan viske den ud, så det er første steg der danner motivet. Er du mere forsigtig, kan du også bruge dem til outline dit motiv, når du har streget det op med blyant. Når du har Fineliners med forskellige tykkelser har du også mulighed for at få mere struktur i dit billede.