Computertasker og dokumentmapper

Få styr på din computer og tilhørende ledninger og kabler med en smart computertaske. Skal du bruge mappe til dine dokumenter, har vi et godt udvalg af dokumentmapper. 


Computertasker

På denne side finder du vores sortiment af computertasker og dokumentmapper. Har du brug for en computertaske med forskellige rum til at holde styr på papir og skriveredskaber, så du kan have kontoret med i bilen eller toget. Om du har brug for en skuldertaske til din computer eller er du på farten med din computer, er en taske ideel til at transportere den i, ligesom når du skal til og fra jobbet. Vores tasker er fra mærket Pierre, som er et kvalitetsmærke med fokus på komfort, kvalitet og brugervenlighed.

Dokumentmapper

Har du brug for at organisere projekter, bilag og dokumenter, så er en lækker læderindbundet dokumentmappe til at holde styr på arbejdet, lige hvad du har brug for her på siden. Du kan få en mappe i læder med lommeregner og plads til visitkort, papir, blok osv.

Hos MERservice forhandler vi kun, hvad vi mener at være de bedste computertasker og dokumentmapper, som du trygt og sikkert kan opbevare din computer og dokumenter i. Og endda i et lækkert og stilfuld design. Har du spørgsmål omkring vores udvalg, så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig på vej hurtigst muligt. MERservice har alt til kontoret.

Pierre Computertasker

Computertasker fra Pierre har et fleksibelt system af poser og lommer og hjælper dig med at blive bedre organiseret.Rammen og polstringen i tasken er designet til at opbevare og beskytte både en computer og en tablet. Taskerne er lavet af slidstærkt, vandafvisende polyester materiale og beskytter dine ejendele mod snavs og fugt. Taskerne indeholder rum til rejsedokumenter, som der er hurtig og nem adgang til, frontlomme, samt god plads til dokumenter. 

5 must have i computertasken

Når du er på farten, er det godt at være velorganiseret, så der eventuelt kan arbejdes undervejs, fx i toget. Her er 5 forsalg til must have i computertasken.

  • Notesblok, man ved aldrig hvornår netforbindelsen tager en pause, så vær sikker på at du kan gå old school med blok og pen
  • En god kugelpen, når nettet tager en pause, så må du ty til det håndskrevne eller når dokumenter skal underskrives
  • Håndsprit, den hurtigste løsning når togets toilet er i stykker
  • Dokumentmappe, så har du styr på alle de løse papirer i computertasken
  • Snack, gå aldrig ned på snacks. Mørk chokolade er bedst, da det indeholder antioxidanter. Mørk chokolade øger din hjerneaktivitet og sænker dit blodtryk, whats not to like?

MERservice har alt til kontoret, kom indenfor i butikken eller skriv til kontakt@merservice.dk hvos du har spørgsmål.